Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:04, 29. 3. 2020.

| Društvo

Leskovčanka iz Španije pesmom šalje podršku ljudima u borbi protiv korone

Autor:B. StamenkovićIzvor:Južne vesti

Leskovčanka u Madridu zapelava pesmu "Đurđevdan", izvor: YouTube

Pesmom Đurđevdan Leskovčanka Aleksandra Savić iz Madrida šalje poruku podrške svima koji se bore sa novim virusom korona. Ova devojka iz Leskovca već je 2 nedelje u karantinu i za sada nije u mogućnosti da se vrati u Srbiju.

Osim što pesmom želi da podrži sve ljude, na ovaj način želela je i da Špancima predstavi deo svoje kulture. Ona za Južne vesti kaže da je sada važno da svi budu složni i ostanu kod kuće.

Ovim putem želim da pošaljem snimak podrške celom svetu. Čuvajte se, ljudi! Pokažimo koliko smo jaki, koliko smo složni, suprotstavimo se neprijatelju, ostanimo kod kuće! Podrška svetu, podrška Srbiji i velika podrška jugu Srbije - poručuje Aleksandra iz Madrida.

Ona je u Španiji na Međunarodnoj kulturnoj razmeni, a sada ne može da se vrati u Srbiju.

Podsetimo, veliki broj srpskih državljana bili su “zaglavljeni” na aerodromima širom sveta. Pojedini su uspeli da se vrate, ali su oni razočarani jer ih nadležni i društvo, kako kažu, stigmatizuje i krivi za nastalu situaciju u Srbiji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sweden

    13:16 // 29. 3. 2020.

    Pozdrav Alexandra i tebi iz Stokholma. Ne brini ,izvuci cemo se svi zdravi i zivi, a oni koji nas krive pa izmedju ostalog i vlada sto smo se igrom slucaja zatekli van zemlje ili pak zivimo vani a i svu krivicu prebacuju na nas neka se malo zapitaju koliko je to normalno i ljudski. Uvek ima onih koji mrze ili zavide i bice ih i kojima je uvek neko drugi kriv za katastrofe i nevolje. Cuvajte se svi

    • Stojanka

      17:40 // 29. 3. 2020.

      Vlada vas ne okrivljuje. Istina je da se korona širi dolaskom stranaca i velikog broja naših ljudi iz inostranstvu. To što se osećate prozvanim je druga stvar.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: