Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:18, 29. 9. 2016.

Levičarska tribina u Nišu protiv privatizacije javnog sektora

tribina-foto-fb Borba protiv privatizacije jedan od principa Levog samita; foto: FB strana Levi samit Srbije

Kakva su nam javna preduzeća potrebna, zašto je javni sektor neefikasan, koji su njegovi problemi i zašto se treba boriti protiv privatizacije, okupljeni će čuti na tribini Levog samita Srbije 30. septembra u Nišu, na kojoj će učestvovati i Đokica Jovanović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mihajlo

    11:50 // 29. 9. 2016.

    VLadajuca partija mora prvo da resi pljackasku privatizaciju, da donese zakon o poreklu imovine, da resi najkorumpiranije sudstvo u Evropi, da procesuira sve predmete o privrednom kriminalu koji su skriveni po fijokama u sudu i policiji. Onda moze da kaze da je uradila nesto pametno, a ne da zaludjuje narod nebitnim informacijama i vestima.

  • Lahor

    12:10 // 29. 9. 2016.

    Tako je nećemo provatozaciju

  • Ovca za šišanje

    12:40 // 29. 9. 2016.

    Вратићемо отмено, стоп примитивизацији!

  • Dexter

    13:25 // 29. 9. 2016.

    Drugim rečima, bore se za obnavljanje propale komunističke ideje, zbog koje smo i svedeni na gotovo feudalnu državu nakon II Svetskog rata. I konačno je Đokica pohrlio kud ga srce vuče: da se bori da Amerika i Engleska bude zemlja proleterska. Legitimno. Ali apsurd je u tome što su rat protiv kapitalizma i privatizacije počeli bitkom protiv - javnih preduzeća, koja funkcionišu BAŠ komunistički!

  • blackburn

    17:49 // 29. 9. 2016.

    Lako je za sve komunalne probleme okriviti Toplanu,jer je njihov racun najveci!Sta je sa protestom i tribinama zbog enormnog poreza,taksi,nezakonskog povecanja usluga "Pcelice"! Zasto niko ne pravi proteste ispred " EPS"-a koji je poskupeo struju,putarina ,takodje?E,tu necemo,jer nema fajde,a i biju!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: