Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:39, 6. 3. 2014.

| Društvo

Limena “zakrpa” na Tvrđavskom mostu

Autor:J.C.Izvor:Južne vesti
most-tvrdjava.jpg
Svake godine javljaju se oštećenja na Tvrđavskom mostu

Parče tankog lima poslužilo je kao “zakrpa” za jedno od oštećenja na pešačkom delu Tvrđavskog mosta, što je začudilo mnoge građane.

I dok se može čuti pitanje prolaznika da li je ovo rešenje bezbedno i stručno urađeno, portparol Direkcije za izgradnju grada Dragan Videnović kaže da je lim postavljen upravo zbog bezbednosti građana.

- Konstrukcija samog mosta je bezbedna, ali se na trotoaru svake godine javljaju oštećenja jer je sastavljen od armiranih ploča. Taj armirani beton je na spojevima ploča porozan i oštećuje se zimi zbog vlage i soli - objašnjava Videnović.

On navodi da će betonska ploča na kojoj se javila rupa, koja je prikrivena limom, biti zamenjena novom za oko dve nedelje.

most tvrdjava

-Najbolje rešenje za ovaj most je detaljna rekonstrukcija. Međutim, očigledno da on nije prioritet, pa se tako nije našao u ovogodišnjem Programu za izgradnju. Inače, ovo nije jedini most u Nišu kojem je potrebna kompletna obnova - napominje PR Direkcije.

Podsetimo, oštećenja na ovom mostu javila su se i prošle godine u februaru.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • APA

    09:42 // 7. 3. 2014.

    Obecavaju na izborima brze pruge, infrastrukturu, bolje sutra, poslove, cuda na vodi... A onda nas realnost podseti ko su oni i gde zivimo. Limena zakrpa za usta?

  • Banjac

    08:20 // 7. 3. 2014.

    Alo bre Nišlije! Pa to je jedini rezultat saradnje Baneta Jovanovića i Perišića i Vi odmah raspalili. Pustite ljude da rade, uskoro pokrećemo proizvodnju limova za krpljenje mostova u MIN-u.

  • Bena_NI

    03:30 // 7. 3. 2014.

    PLEKANI MOST
    :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: