Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:48, 12. 1. 2018.

Ljubitelji životinja pozvani u centar Niša na humanitarnu akciju

Nikolina Ranđelović Devojčici potrebno lečenje u inostranstvu; Foto: Fondacija "Budi human"

Vlasnici pasa, mačaka i ostalih ljubimaca danas od podneva pa do 16 sati, mogu da dođu na Trg kralja Milana i da učestvuju sa svojim ljubimcima u humanitarnoj akciji za pomoć maloj Nikolini Ranđelović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kraljev govor

    10:17 // 12. 1. 2018.

    Pored ovako jake drzave koja ocekuje i posetu Japanskog premijera i toliko jakih kompanija zivot deteta zavisi od dobrovoljnog priloga ljubitelja zivotinja, a prikupljeni novac ce da zavrsi ko zna gde, po sistemu pola pije pola Sarcu daje.

    • J.A

      21:01 // 12. 1. 2018.

      Nemate osnova za bilo kakvo izlaganje pogotovu na temu bolesti dece! Licno poznajem porodicu male Nikoline koja se svim snagama trudi i bori za zivot svog deteta na zalost sami kao i clanovi porodice prijatelji zajedno sa njima na raznorazne nacine pokusavaju skupiti novac jer danas 300000 e za prosecnog coveka je suma novca koja je prevelika! Svako dobro svoj deci ovog sveta!

  • N.N.

    16:34 // 12. 1. 2018.

    Ovako ozbiljan problem, a neozbiljan pristup i resavanje problema skupljanjem novca na ovakav nacin pomocu kucnih ljubimaca. U ovakvim situacijama nema vremena za cekanje.

    • J.A

      21:08 // 12. 1. 2018.

      Neozbiljan pristup??? O cemu Vi to pricate? Da li smatrate da porodica ocekuje da na ovaj nacin sakupi 300000e? To je samo jedan od 1000 nacina da se prikupi novac za lecenje male Nikoline koja na operaciju mora za mesec dana. Porodica i svi humani ljude se trude na sve moguce nacine da prikupe novac na zalost takav je nas sistem....Komentar Vam nije na mestu....

    • J.A

      21:12 // 12. 1. 2018.

      Kakvo cekanje?!?!?!?Informisite se po komentarisite! Situacija je alarmantna a najlakse je kritikovati sa strane i pognute glave proci pored tudjih problema. Svakome se moze desiti ne daj boze.....zato budimo humani kad vec drzava nije.....

  • Tesla

    17:25 // 12. 1. 2018.

    Nadam se da ce biti i onih ljubitelja zivotinja koji nisu te srece da mogu da imaju decu, jer im se nije dalo iz raznih razloga.

  • J.A

    21:04 // 12. 1. 2018.

    Umesto da polemisete i iznosite neistine malo se bolje raspitajte o cemu se radi! Nije uvek kao sto se pise cuje.....ukoliko ne mozete pomoci ili jos gore ne zelite cutite i ne komentarisite!

  • Podrška

    08:48 // 13. 1. 2018.

    @J.A u pravu ste!!!Svaki nacin je način da se pomogne. Ko može i hoće nek pomogne, ko ne može bez kritike na dnevnom nivou jer uglavnom samo kritikujemo, nek nadje drugu temu. Nema neozbiljnih pristupa, svi da pomognemo takvo je vreme doslo.Svi znamo kako nam se deca leče.

  • Klopka-prosirenje

    12:14 // 13. 1. 2018.

    Sad smo bogatiji i za Mrnjao Fest izlozbu macaka pa i tu mogu da se prikupljaju dobrotvorni prilozi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: