Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:14, 16. 12. 2022.

| Društvo

Lokalna fondacija Niš organizuje donatorski koktel otvoren za građane

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
lokalna fondacija nis
I ove godine donatorski koktel; foto: Lokalna fondacija Niš

Dostignuća Lokalne fondacije Niš u 2022. godini biće predstavljena 22. decembra od 18 sati u Labirintu, gde organizuju i donatorski koktel na koji su dobrodošli i građani koji će na taj način moći da daju svoj doprinos.

Kako navode organizatori, druga godina rada Lokalne fondacije Niš donela je mnogo uzbuđenja, velikih rezultata i momenata za pamćenje pa je više razloga za okupljanje.

Pozivamo građane, donatore, prijatelje, saradnike, sve ljude dobre volje na Novogodišnji donatorski koktel LFN, koji je zakazan za četvrtak, 22. decembar od 18 sati u Labirintu u Ulici Balkanska 2a - navode iz Fondacije.

lokalna fondacija nis koktel I ove godine donatorski koktel; foto: Lokalna fondacija Niš Tada će prezentovani postignute rezultate u tekućoj godini i LFN će se zahvaliti svima koji su doprineli da "zajednica raste" i nastavi da napreduje.

Uživaćemo uz muziku i osveženje, dobar i prijatan prateći program (naravno i uz neko iznenađenje) i najaviti šta nas sve očekuje u predstojećoj, još važnijoj i uspešnijoj godini - poručuju organizatori.

Podsetimo, u 2022. godini je realizovan još jedan konkurs LFN za podršku kreativnim idejama građana i podeljeno je ukupno 18.000 evra za realizaciju tih inicijativa.

Ulaz na koktel je slobodan, uz donaciju po želji, a sav novac koji se prikupi biće iskorišćen za realizaciju novih kreativnih ideja formalnih i neformalnih grupa građana na teritoriji svih pet gradskih opština u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: