Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 18. 5. 2017.

Lončar: Odgovaraće svi zbog kašnjenja sa izgradnjom niškog kliničkog centra

Ministar zdravlja u Nišu obilazi radove Iako je Radovanović tvrdio da se ne kasni, ministar zdravlja kaže da će da odgovaraju oni zbog kojih se kasni; foto: J. C.

Iako je pre manje od mesec dana direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović burno reagovao na tvrdnje novinara Južnih vesti da se kasni sa izgradnjom nove zgrade te ustanove, tvrdeći da sve ide po planu, ministar zdravlja Zlatibor Lončar je danas izjavio da ga "boli glava od Niša" i najavio kazne zbog kašnjenja u izgradnji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • nn

    14:48 // 18. 5. 2017.

    Da si se toliko naostrio nekog da kaznis, ne bi ti bio problem ni da izgovoris ime. Ne mogu vise ni da kazem "price za malu decu", jer ne bih da vredjam inteligenciju dece.

    • mm

      15:40 // 18. 5. 2017.

      dakle ime tiše od mraka...cool

  • Markoni

    18:21 // 18. 5. 2017.

    Cinimi se da ovaj Radovanovic malo laze i ne veruje u ono sto je sam rekao tj zaboravio je da je nesto rekao..

    Tako nam i ide zbog ovih i slicnih a ovaj Loncar poceo da krade Vucku fore kao odgovarace neko ali videcemo nismo mi svi ovce snsa

    • @Markoni

      23:15 // 18. 5. 2017.

      Da li ti sam,a i ovi tvoji sa"plusevima"verujete u tvoj kometar u prostačkom maniru i to je pitanje!Za tvoju informaciju,jedna je jedina istina i to se zna da je samo ZAHVALJUJUĆI Prof. dr Zoranu Radovanoviću uz podršku nadležnog Ministarstva i Premijera je sagrađen novi KC Niš!Nisi ukapirao izjavu Ministra i ti odmah Zoran kriv!E pa NIJE!Zoran je najbolji i najuspešniji direktor KC niš! p.s. Spec

  • Aperkat

    19:40 // 18. 5. 2017.

    Plasi mecku sa reseto!Sprega raznih interesnih grupa,koji ne placaju radnike i porez,tasna-masna firme,bez zaposljenih,nekakvi konzorcijumi...
    Iza ledja mu kandidati za direktora,briga ih za rokove,samo da se ufuraju za direktora!

  • Niski Pinokio koji se odaziva na Tiger

    22:47 // 18. 5. 2017.

    Radovanovic vec mesecima unazad prica kako je sve gotovo i kako se novi KC otvara u maju! Nesposobnijeg direktora KC nije imao u svojoj istoriji ali ni veceg samoreklamera! Posto Radovanovic vise nije u mandatu sledi njegova smena verovatno vec naredne nedelje (zasluzeno)! Pitanje samo ko ce doci na njegovo mesto - Perisic? (nezasluzeno)

    • @Ocigledno zivis u nekoj bajci

      06:37 // 19. 5. 2017.

      Veću glupost nisi mogao da napišeš! očigledno živiš u bajkama čim si opterećen Pinokiom! Kombinatorika nekog vidovnjaka ko je za smenu a ko ne opet se uklapa u neku bajku! Zato brobudi se i ne sanjaj više!Realnost je da USKORO sledi otvaranje novog KC Niš! A za informaciju svih Zoki Radovanović je najbolji direktor KC! to je realnost!

  • Konstruktor

    20:13 // 18. 5. 2017.

    Izgradnja KC ne kasni, već ste vi, gospodo, revidirali rokove. Vama je bilo važno samo da obmanete javnost i da sebi napravite reklamu pred izbore. Svako iole upućen zna da je nerealno da se radovi završe ovako brzo. Voleo bih da se javi neko iz INSO, Gruner-a ili nekog drugog (pod)izvođača koji će ovo da potvrdi. To su ozbiljne svetske firme koje sebi neće da dozvole ovakve prozivke i pretnje.

    • MS

      11:07 // 19. 5. 2017.

      Bravo, ovo je prava istina. Jedino sto mi je zao sto zbog silovanja rokova necemo dobiti vrhuski objekat na kraju.

  • Smuk

    20:24 // 18. 5. 2017.

    Samo su Nišlije krive ... i će ga na...grabuse !
    Ima im smanje plate /iako ne rade/ , nema da dobiju plaćeno /jer ne rade/ , možda će dobiju bolovanje - ako rade ???????

  • Da budemo iskreni

    22:55 // 18. 5. 2017.

    Otpr.poznajem stvar i razumem suštinu problema. Inso je loše procenio posao, ponudio nerealno nisku cenu za dobar deo pozicija, tako dobio posao od države, a potom trazio podizvodjače koji su bili ucenjivani dampingom cena zarad dobijanja posla. I to se onda preslikalo na tok radova, izvesno i kvalitet, jer damping je u gradjevini nesprovodiv ako negde ne zakinete. Ne vidim gde je Ministar kriv.

    • Меда

      00:17 // 19. 5. 2017.

      Да будемо искрени,
      "дампинг цена" је апсолутно погрешно употребљен и има потпуно друго значење од оног шта је писац хтео да каже.

      Иначе, Министар је најодговорнији од свих - по линији управљања - ако нпр не уме да додели вођење пројекта особи која то одлично и проверено зна него нпр додели некоме по партијској дужности.

      Цело говор минстра хе хипокризија партијске дневне политике: СНС противу СПС

  • Cekaj malo

    23:40 // 18. 5. 2017.

    A ono slikanje,konferencije,bager sto laje ispred...Ovaj je ministar kao sto sam ja doktor u novi klinicki,i dezuram veceras...ako je neko bolan neka svrati u ordinaciju odma pored knauferi i elektricari...ako ga ne zalaju bageri ispred i ako se moze promakne pored glet masu i cigle. Radi li neki od ovi sns fakulteti veceras,samo da mi udare pecat na diplomu,zbog recepti...da bude validno...

  • KRELE

    08:57 // 19. 5. 2017.

    Zašto ne kažu javno koji su to izvođači radova koji kasne, zašto kasne i kako i šta muljaju?Pa da im to bude "preporuka" da se i drugi ne pređu poveravajući im ovako važne i skupe radove.Ili je možda problem u tome što bi javno prozvani izvođači imali šta da kažu,a što bi dalo neku sasvim drugu dimenziju ovoj priči o kašnjenju radova na KC Niš!

    • Konstruktor

      15:43 // 19. 5. 2017.

      Kada bi pustili ljude da posao odrade kako treba, dobili bi vrhunski objekat. Ovako, zbog nečije sujete/dokazivanja moći, rizikujemo da na kraju dobijemo fušeraj, koji opet neko mora da ispravlja i to opet mora da se plati. Napominjem, INSO je vrlo ozbiljna firma i sigurno neće da rizikuje svoju reputaciju zbog samovolje ovih klovnova ovde.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: