Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 2. 12. 2021.

MUP uveo broj za prijavu blokada puteva i nasilja tokom protesta

Fiksni telefon poziv MUP objavio broj; ilustracija: foto: Flickr/Pete

Zbog protesta koji će se u subotu, 4. decembra, održati širom Srbije, ali i u Nišu, Ministarstvo unutrašnjih poslova je objavilo broj telefona 0800104103 na koji, kako navode, građani mogu da prijave ako im zbog blokade puteva i saobraćaja bude ograničena sloboda kretanja ili ako dožive neki vid nasilja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • qgo

    11:49 // 2. 12. 2021.

    ... građani mogu da prijave ako im zbog blokade puteva i saobraćaja bude ograničena sloboda kretanja... Odlicno! Super! Genijalno!! Zovem ih prvom prilikom kada u Pasicevoj naidjem na kretena koji je upalio 4 zmigaleca samo da na pola sata trkne do banke, bankomata, apoteke, cevapdzinice... Zovite ih svi u takvim situacijama pa da vidimo za koga zakon vazi a za koga ne.

  • Nislija

    11:50 // 2. 12. 2021.

    Kod Delte idu klinci koje pozivaju likovi koji snimaju ko je sta obukao po gradu i to dele na svoj profil... ozbiljni organizatori

    • Nenišlija

      14:46 // 2. 12. 2021.

      A be ti ga danas pretera, samo nešto paničiš i unosiš nemir među građane.
      Znamo da u subotu ne izlaziš, pa prestani da glupostima zastrašuješ ostale.

    • Ако вас један лик који снима Ниш ноћу позива а ви ћутите...

      16:47 // 2. 12. 2021.

      То је,онда,ваша срамота,лажне патриЈоте,навијачи,СрБске Масти,праославци,родољуби, домаћини.

  • Losmi

    11:53 // 2. 12. 2021.

    Sto ne staviste broj pred sednicu vodece partije,DA PRIJAVIMO SUMNJIVA OKUPLJANJA LJUDI,VANLINISKE AUTOBUSE,NEPOSTOVANJE EPIDEMIOLOSKIH MERA...

  • You can fool some people some times but you cant fool all the people all the time

    12:11 // 2. 12. 2021.

    Smesno je kad se za krsenja ustava buni covek koj je najvise puta prekrsio ustav u novijoj istoriji srbije. Zalosno je kad mupu gradjani prijavljuju divljanje automobila i prijave tablice vozila koje divlja a mup odgovara ne mozemo tako da mu pisemo prijavu a sad kazu prijavite tablice ko blokira saobracaj dobice prijavu. Smesno je kad se "najjaca" stranka u istoriji plasi "sacice" neistomisljenik

  • Marko Jovanovic

    12:18 // 2. 12. 2021.

    Uuu sad sam se uplasio, evo kolenca mi klecaju.

    Borba za pravdu, zdrav vazduh, čistu vodu, svoju drzavu, bolji zivot.. pa ako mora u ime ovoga da se plati kazna ili popiju batine.. neka bude, to je mala cena.

  • Jovan

    12:24 // 2. 12. 2021.

    Jer se tu prijavljuju ovi s motkama i čekićima....?????

    • MilosNis

      15:00 // 2. 12. 2021.

      Ja koliko znam na pinku, happyju prvoj rekose da su Djilasovi i Zelenovicevi ti koji su nosili motke i cekice, na RTSu su i dalje neobavesteni da se bilo sta zbilo u drzavi!

  • Арчиблад Рајс

    12:35 // 2. 12. 2021.

    Хахахахахаха! :)
    Какав виц...

  • čile

    12:40 // 2. 12. 2021.

    A neki broj za ovo skoro desetogodišnje maltretiranje neistomišljenike aktuelne vlasti?

  • aleksic dragan

    13:07 // 2. 12. 2021.

    Poštovani građani,

    Cilj ovog broja je da prijavljujete ograničavanje slobode kretanja koje doživljavate svakoga dana. Krenete do posla, škole, do pekare, prodavnice. Nasred trotoara stoji vozilo. direktno ogrničavanje kretanja i ugrožavanje bezbednosti. zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima-član66

  • Pravda

    13:12 // 2. 12. 2021.

    Jel to isti onaj broj na koji uzbunjivaci pozovu pa kasnije dobiju otkaz..Proklet da si i ti i ta tvoja sns sekta!!

  • Мали Радојица

    13:16 // 2. 12. 2021.

    Блокада путева и мостова је - идиотизам.Треба блокирати улазе у све државне институције - улаз градоначелници у апартман на тргу,задриглим чиновницима у јавним установама,корумпираним судијама у суд,бахатим полицајцима у службена возила,............................................................................

  • Nislija

    13:48 // 2. 12. 2021.

    Vredi zapamtiti ovaj broj, trebace kad krenu stranacki skupovi pred izbore.

  • Ђраган Дилас

    14:06 // 2. 12. 2021.

    Не окрећите тај број! То иде преко централе у Пјонгјангу, неће се може отплатите.

  • Aleksa

    14:37 // 2. 12. 2021.

    Posle prijavljivanja za fiskalne račune, sada su namestili damse građani međusobno prijavljuju iz ove gluposti. Takav nam je narod, šta se tu može.

  • Smuk

    14:39 // 2. 12. 2021.

    Mora da javim još danas : mnogo mi sumnjivi u Krajkovac, Dudulajce , Kosmovac, Bancarevo i u Vetu... mnogo se organizuju za subotu i samo vežbaju prelazak preko "zebru" /ofarbali jagnjići u FC "Partizan" boje i gaze li gaze... tj. racepiše se od jedenje.
    A , preko Nišavu , u Gradište, Sićevo, Oreovac - farbaju jagnjići u "Zvezdine legende" tj. crveno- bele boje , kao pred naš Sud i prozorište !

    • Zlobnik

      15:42 // 2. 12. 2021.

      @Smuk : Još jedna informacija:Donji Dušnik, Gornji Dušnik, Gornja Traheja i Donja Traheja...mnogo se naoštrili i ima da blokišu sve puteve...a imaju ih mnogo i slovima - jedan!Knez Selo , čeka da vidi šta će D. Matejevac i G. Matejevac da urade a Kameničani već blokiraju put kâ K. Visu... zbog inspektori li , policajci li za koji pričaju da idu gore na pauzU, izmedju obroka! Čegar je libero !

    • Ђраган Дилас

      16:15 // 2. 12. 2021.

      Могу ти рекнем да ови из Дудулајце најпаметни. Чуди ме да се тој не сетише овија из Врање и околину јер њиови сународници овам близо мен Мађари из Бачку Тополу такој прелазише на зебру преко главну улицу на там на овам цел сат у прошлу суботу и збунише полицајци који су сви редом Срби и то они големи из Босну!

  • Харадинај коалиција

    14:41 // 2. 12. 2021.

    Где да пријавим неког за кршењеУстава и закона,велеиздају?

  • Srecko Sojic

    16:40 // 2. 12. 2021.

    Jos jedan GESTAPOVSKI broj je uvela SNSovskaSEKTA da ljudi da ogorceni opljackan narod prijavljuje svakog komu se nesvidi jos jedno rade istu stvar kao i devedesetih da gradjani krenu jedni na druge i tako izazovu gradjanski rat oproban metod RADIKALSKE NAZADNE SEKTE

  • Ахм

    16:44 // 2. 12. 2021.

    Ево,ја бих да пријавим једног што ми је ограничавао прошле године кретање док су његови Беливуци правили ноћне бакљаде по крововима.

  • Dragan

    17:21 // 2. 12. 2021.

    Alo, Vuline, ti li si?

  • Naissus

    21:22 // 2. 12. 2021.

    Policijo "draga",

    prema tom istom Ustavu, kao slobodan građanin, imam puno pravo da izrazim svoje negodovanje na način na koji smatram da će to negodovanje biti primećeno (izuzev nasilja). Izgleda da ste Ustav čitali selektivno (samo delove koji su vam striktno naloženi). A takođe, ne mogu da se setim da ste ikada uveli sličan broj za prijavu batinaša, bakljaša, Vulinaša i ostalih SNS-bratijaša

  • GOTOVI SU!

    08:30 // 3. 12. 2021.

    PozdrAV ;)

  • Nezaposleni

    09:25 // 3. 12. 2021.

    Da li na ovaj broj mogu da prijavim članove stranke koji su kupili posao ili ga dobili bez konkursa? Ugroženo mi je pravo na rad utvrđeno i ustavom i međunarodnim konvencijama. napreDNO

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: