Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:10, 2. 8. 2021.

| Društvo

Majica vaterpoliste Save Ranđelovića na licitaciji Lokalne fondacije Niš

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
majica licitacija
Početna cena 3.000 dinara; foto: Lokalna fondacija Niš

Potpisana majica koju je poznati niški vaterpolista Sava Ranđelović nosio na prethodnim Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine je na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš, koja je otvorena do 4. avgusta, u 12 sati, na Fejsbuk stranici fondacije.

Reprezentativac Srbije je trenutno u Tokiju, a nakon Zorane Arunović i Aleksandra Kukolja i on je izdvojio jedan deo svoje opreme iz državnog tima kada je srpska selekcija osvojila najsjajnije odličje.

Svoju karijeru počeo je u gradu u kome se rodio, a iz Naisa je dalje igrao u ekipi ŽAK iz Kikinde, zatim 4 sezone u Crvenoj Zvezdi sa kojom je osvojio 2 titule prvaka Srbije i jednu titulu prvaka Evrope.

majica licitacija Majuca nosio u Riju 2016. godine; foto: Lokalna fondacija Niš Od 2015. nastupa u inostranstvu, najpre je 2 godine proveo u italijanskoj Breši, zatim 2017. godine prešao u OSC Budimpeštu, da bi 2020. postao član Vašaša.

Od Niša do titule evropskog, svetskog i olimpijskog šampiona sa reprezentacijom Srbije. To je put koji je prešao Sava Ranđelović, osvajač mnogobrojnih trofeja i priznanja, jedan od najboljih vaterpolista sveta. U reprezentativnoj karijeri osvojio je sve. Trebalo bi mnogo vremena da se izdvoje sve medalje još od juniorske karijere do danas, zato je dovoljno reći da je Sava Ranđelović jedan od retkih koji je uspeo da objedini evropsko, svetsko i olimpijsko zlato - kažu organizatori.

Licitacija je otvorena na Fejsbuk stranici fondacije do 4. avgusta u 12 sati, a početna cena je 3.000 dinara.

Kao i ranije, novac prikupljen na licitaciji, ali i onaj na drugim aktivnostima LFN, kroz donacije pojedinaca i kompanija biće duplirana od strane Trag fondacije i vraćena lokalnoj zajednici kroz podršku najboljim idejama formalnih i neformalnih grupa građana u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: