Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 22. 3. 2021.

| Društvo

Mala jezera posle svake kiše u ulici Mihajla Katanića u Nišu

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
jezero na ulici foto citalac
Ulicom se prolazi uskom stazom sa strane; foto: čitalac;

Mala jezera nasred tesne ulice Mihajla Katanića u niškom naselju Donja Vrežina stvore se, kažu stanari te ulice, posle svake kiše ili snega koji se brzo otopi. Voda ispuni i veliku rupu ispred u Vukmanovskoj ulici, u koju često zapadne ceo točak, prijavilo su građani preko aplikacije Prijavi problem. Iz Direkcije za izgradnju Niša nema odgovora na pitanja u vezi sa problemima u obe ulice.

Poslednjih nedelja tesna ulica Mihajla Katanića postala je još neprohodnija zbog kiše i snega koji padaju već nekoliko dana, nakon kojih se na sredini te ulice napravilo jezero, svodoče fotografije čitalaca.

Pešacima ostaje da tuda prolaze uskom putanjom uz ivicu ulice, a vozačima da paze da ne upadnu u vodu do branika i da prolaznike ne okupaju dok prolaze tom ulicom u Donjoj Vrežini. rupa Vukmanovska ulica foto citalac Opasna i kad je lepo vreme, a još opasnija, upozoravaju građani, kad je kiša napuni vodom; foto: čitalac;

Nedaleko od okretnice i samog centra naselja, gde uglavnom ima porodica sa decom koja su uzrasta od beba do 10 godina - ističu čitaoci.

Voda je napunila rupu i u Vukmanovskoj ulici u opštini Palilula, te i zbog nje, kako strahuju građani, mogu da se povrede pešaci ili oštete automobili i ostala vozila koja tuda prolaze.

Pored kuće broj 10 napravila se ogromna rupa koja stvara problem kako vozilima tako i pešacima. Auto nikako ne može da zaobiđe rupu, a da ceo točak ne upadne u rupu. Problem je još veći kad padne kiša i ne vidi se kolika je dubina rupe. Takođe dubina rupe, a i širina predstavlja veliki problem i kamionima koji odvoze đubre - naglašavaju meštani.

Na pitanja da li i kada građani mogu da očekuju sanaciju rupa ili rekonstrukciju celih ovih ulica, novinari Južnih vesti nisu dobili odgovor Direkcije za izgradnju grada Niša. Tih ulica nema ni u dvogodišnjem planu rada tog javnog preduzeća.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • komsija

    21:36 // 22. 3. 2021.

    Ja zivim u ulici Mihajla Katanica i stvarno je tako jezera su u pitanju. Kada padne kisa nemoguce je proci i pesaka i kolima 50 godina koliko postoji ulica nas niko nikad nije uzeo u obzir. Uglavnom dodju malo izravnjaju pred izbore i toliko....

    • Ouzo

      13:18 // 23. 3. 2021.

      ...i ti onda, izadjes na izbore, glasas ih i toliko...

  • Mara

    21:27 // 22. 3. 2021.

    Sipajte sami pesak

    • Limun

      10:13 // 27. 3. 2021.

      Dodajte i malo cementa

  • Cobi

    19:49 // 22. 3. 2021.

    Još jedan dokaz da su niški projektanti 0.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: