Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:02, 8. 12. 2016.

| Društvo

Marina Adamović dobija svoju „Banku dobročinstva“

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Kaže da će do večeras dobiti svoj prostor; foto: Marina Adamović
Kaže da će do večeras dobiti svoj prostor; foto: Marina Adamović

Vetar, kiša i hladnoća sa kojom se svakodnevno suočavala prikupljajući humanitarne priloge, uskoro bi trebalo da postanu prošlost za humanu Nišlijku Marinu Adamović, jer je u Obrenovićevoj ulici u centru Niša počelo postavljanje skloništa koje će, kako kaže, do kraja dana biti završeno.

Ona je na svom Fejsbuk profilu izrazila zahvalnost svima i objavila da će „Banka dobročinstva“, koja će joj olakšati rad u zimskim uslovima, uskoro dobiti svoje mesto u centru grada.

Osećam se odlično, ljudi će lako moći da me nađu, jer ću biti na istom mestu. Sada mi je lakše, jer ću ono što sam do sada radila moći da radim duže u toku dana, jer me ne ograničavaju vremenski uslovi - kaže Marina.  Radovi su u toku; foto: Marina Adamović Radovi su u toku; foto: Marina Adamović

Podsetimo, Marina je još pre godinu i po dana tražila sklonište u kome bi mogla, u svim vremenskim uslovima, da sakuplja novac za lečenje i druge humanitarne svrhe. Iako tada nije dobila mesto u kome će se skloniti od kiše i snega, ona je nastavila da sakuplja dobrovoljne priloge.

Nakon boravka premijera Aleksandra Vučića u Nišu, kako je tada rekla, obećano joj je da ni zakon ni novac neće biti prepreka u postavljanju skloništa i tada je Medijana preuzela posao na sebe. Nakon brojnih prolongiranja, Marina bi već sutra trebala da ima svoje mesto u Obrenovićevoj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan Ognjanović

    08:08 // 9. 12. 2016.

    Poruka ove price je: Zena se mesecima smrzavala i niko je nije je*avao, ali onda je dosao veliki car A V i eto nadstresnice za gospodju! Cak i ovakve sitnice treba da uredjuje A V. Kakva smo mi zemlja?

    • Ciceron Zaplanjsky

      10:52 // 9. 12. 2016.

      Despotija na čelu sa Knjazom.

  • mirjana

    05:51 // 9. 12. 2016.

    a fiskalna kasa

  • Dezurna budala

    00:23 // 9. 12. 2016.

    E sad isto tako zakupcima tezgi zelene i cvetne pijace koji redovno daju svakog meseca svoj prilog trznici i drzavi popravite krov na postojecoj pijaci i uredite toalete i postavite kante za otpatke na postojecoj lokaciji jer manje kosta i nista ne boli a ne da mastate o nenormalnim sumama i nekim suludim lokacijama za nove pijace. Mozda i nije tema ali jos ce neko rusenjem postojece da se ovajdi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: