Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:25, 21. 7. 2022.

| Društvo

Mašine stoje, table, radnika i odgovora na peticiju nema - nastavljaju se protesti u Vojvode Putnika

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
Vojvode Putnika
Stanovnici kažu da gradilišne table nije ni bilo od početka; foto: T. R.

Dva dana nakon što su stanovnici Ulice Vojvode Putnika u Nišu predali nadležnima peticiju kojom traže nastavak radova, mašine i dalje stoje, a radnika nema. Jedini zahtev iz peticije koji je za sada ispunjen je da se gradilište obezbedi, pošto je postavljena crveno-bela traka sa strane.

Vojvode Putnika Stanari najavljuju nove proteste; foto: čitateljkaGrađevinske table nema, a vozila i dalje prolaze i dižu prašinu. Meštani kažu da su videli da im iz gradske vlasti odgovaraju u nekim medijima i pitaju zašto njima, kao potpisnicima peticije, ne odgovore direktno putem kontakta koji su ostavili.

Sad nismo samo razmaženi, nego i krademo table. Videla sam da je za neke medije gradonačelnica izjavila da tablu neko krade, sklanja ili šta već. Ja tu tablu do sad nisam videla, niti komšije. Jedina tabla koja je stajala je kad je Vodovod krenuo da radi. Ova tabla koju navodno krademo ne postoji - žali se Nišlijka.

Iz niške policije kažu da u junu i julu ove godine nema prijava da je u Vojvode Putnika neko krao table.

Mi u junu i julu nismo imali prijavu krađe saobraćajnih znakova niti smo dali to saopštenje - navode iz Policijske uprave.

Stanovnici ulice ponovo će se danas u 18 sati okupiti, a protest najavljuju i za petak. Pošto još nisu dobili zvaničan odgovor na peticiju i ne vide nikakav pomak, ističu da će verovatno tokom narednih dana blokirati neku prometnu ulicu u gradu, kako su već najavili.

Podsetimo, ta ulica zatvorena je za saobraćaj od 30. maja, a prvi rok za završetak radova koji se pominjao bio je dva meseca. Međutim, zastoj traje već nedeljama, a građani su protestovali već nekoliko puta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    20:59 // 22. 7. 2022.

    Moze I ovako:da se "pusti"saobracaj kroz onako raskopanu ulicu(gradski prevoz,kamioni-smecari,auromobili,pesacki;djaci,Kad krenu u skolu...Stace asfal

  • niszvezda

    14:04 // 22. 7. 2022.

    Kad ste uzimali 3.000 rsd da glasate za njih tad vam bilo slatko... E pa, došlo na naplatu...

  • ČEDO MIRA

    11:00 // 22. 7. 2022.

    Nema filozofije,već blokirati ulaz u objekat investitora i tu ostati dok ne plate izradu TS i reše probem u vezi svih radova za koje su odgovorni.A vi gospodo(mada niste to)iz gradske uprave pokrenite postupak protivu tzv. INVESTITORA,na to ste obavezni. U protivnom treba narod protivu vas da podnese krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja i izazivanja "narodnog bunta i nemira".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: