Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:31, 22. 5. 2015.

Maturanti na jugu zaplesali sa Evropom

Un4titled.jpg U Nišu se igralo na Trgu kralja Milana (foto: Vanja Keser)

Hiljade maturanata sa juga - iz Niša, Pirota, Sokobanje, Svrljiga, Babušnice i drugih mesta plesali su uz Štrausov kadril na ulicama i trgovima u svojim mestima istovremeno sa vršnjacima iz cele Evrope.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ljubisa

    15:50 // 22. 5. 2015.

    Sramota.Pored svega sto su unistili uspeli su i da upropaste dan koji su deca trabala da pamte ceo zivot,i to zbog nekih sitnih para za majice i kisobrane.Perisicu sram te bilo.

    • Peron

      16:20 // 22. 5. 2015.

      Zakazao je čitav sistem. Dok smo se nekad radovali pravim vrednostima, danas eto slavimo tuđe, nametnute, globalističke i idealizovane identitete, gubeći svoj vlastiti. Tragedija jedne nacije.

  • Andjela

    16:19 // 22. 5. 2015.

    Nije čudo to što Niški maturanti nisu znali korake, koliko su vežbali toliko su naučili, kadril ne može da se nauči za 2 sata. A za grad je sramota što nisu obezbedili potrebne rekvizite za maturante.

    • Nišlija

      16:44 // 22. 5. 2015.

      Kakav kadril- kakve gluposti? Bolje da su naučili kako da budu bolji ljudi!

  • jana

    17:09 // 22. 5. 2015.

    Ni 50 % ucenika nije imalo majice,a kamoli ostale rekvizite. Hteli su da ljude sa majicama i one bez njih razdvoje kako bi mogli da dobiju prividnu sliku organizovanosti.Bruka,unisten dan nas maturant

  • N

    17:53 // 22. 5. 2015.

    Dobro je odigrano uzevši u obzir to koliko je vremena određeno za vežbanje. Ipak, najsramniji trenutak celog događaja bilo je obaveštenje da je danas Đokovićev rođendan. Kakve to veze ima? Sramota.

  • Ivana

    18:00 // 22. 5. 2015.

    Za maturante muzicke i umetnicke skole nije bilo opreme, nista...Deca su, uvredjena, napisala na notnim papirima ime skole, na ledjima-ime i zakacila napred na majce. NISU DOZVOLILI DA IH IZOPSTE.

  • roditelj

    18:53 // 22. 5. 2015.

    Zašto Juzne vesti neće da objave ni jedan komentar u kome se ne pljuje Grad? Ovo nema veze sa Perisicem, iskreno, baš me briga za njega, ali mislim da treba da se zna istina.

    • istina

      19:40 // 22. 5. 2015.

      Bila sam tamo.Jedina sam iz mog odeljenja imala majicu,i dobila sam je tako sto sam se svadjala sa nekim "bicmanima" od 50kg, koji su cuvali klupe ispod kojih je bilo jos par majica i oko 10 kisobrana

  • shaft

    19:35 // 22. 5. 2015.

    Kvazi grad,kvazi kadril i izandjalo kopiranje Evrope!Matura izgubila na znacaju,zacinjena alkoholom,smrdljivim trubacima i nepotrebnim divljanjem.Ali,deca nisu kriva,vec poremecen sistem vrednosti!

  • marina

    21:05 // 22. 5. 2015.

    mi u nasoj skoli nismo imali dovoljno proba, instruktorke su bile samo jednom...I stalno su vikale..kako onda da naucimo korake

  • anastazija

    21:28 // 22. 5. 2015.

    Mi nismo ni vezbali. Samo su nam rekli da dodjemo na zurku. gradjevinska nije imala obuku

  • Sanja

    10:36 // 23. 5. 2015.

    E ovako,pogledala sam ples kod svih maturanata u Srbiji i mi ubedljivo jedini igramo pravilno i najbolje u Srbiji...Svi ostali su upristili i nidu radili detaljno a to sto nismo dobili opremu..

  • мАтУрАнТ

    11:47 // 23. 5. 2015.

    Какав град таква и парада. Мислим да живимо у најгорем граду у Србији самим тим је и парада била најгора у Србији,!Оволики град а да нема довољно мајци, тек по неколико кишобрана, организација НУЛА!!!

  • roditelj

    17:52 // 23. 5. 2015.

    Gradska vlast je nula, ali u ovom slucaju glavni krivac je Biljana Jankovic koja sada prebacuje odgovornost na druge. Gde su joj sponzori? Pa niko nece da radi sa njom, mnogo vrata je sebi zatvorila.

    • anchi

      16:42 // 25. 5. 2015.

      lako je sada da nekoga pljujemo, to nam je u mentalitetu, ti organizatori su doneli u grad nesto lepo,sto maturanti vole I sto je opstalo 10 godina kod nas...a to je svaku pohvalu...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: