Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:20, 29. 10. 2016.

“Mediana” i udruženja za zaštitu životinja “reže” jedni na druge

Psi Dugogodišnji problem pasa lutalica u Nišu; Iliustracija; Foto: flickr; Simon Law

Dok u Udruženju za zaštitu životinja “Pseća sreća” govore da je za rešavanje problema pasa lutalica u Nišu bitna saradnja sa JKP “Medianom”, ovo preduzeće u udruženjima vidi problem, jer, kako kažu, puštaju nesterilisane pse lutalice na niške ulice, a privatne azile niko ne kontroliše.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jova

    21:35 // 29. 10. 2016.

    Alergican sam na ova licemerna udruzenja za zastitu zivotinja. Valjda su ljudi bitniji. Sve to treba strelilisati i izvrsiti eutanaziju.

    • Persa Vučić

      02:45 // 30. 10. 2016.

      Oni koji pričaju i/li pišu da su od pasa lutalica i ostalih životinja važniji ljudi, ljudima nikada nisu pomogli i nikada to neće učiniti.

    • PRETERASE

      07:59 // 30. 10. 2016.

      @Jova Ne postoje veci licemeri od ovih iz udruzenja.Brinu se o psima,ali preko tudjih ledja.Ne mrzim pse,ali preterase ga vise sa zastitom i udomljavanjem.NEMA PARA,NEMA PARA - da li razumete? Sta je vaznije: AZIL ili BOLNICA,OBDANISTE,SKOLA?

    • cuvajte gi

      08:08 // 30. 10. 2016.

      Ko god misli,da nisi upravu,neka zbrine po jednog psa,ali da ga cuva po svim pravilima.Koliko minusa imas sada - 9? To je vec 9 zbrinutih kucica.

  • sreten

    10:04 // 30. 10. 2016.

    Društvo za zaštitu zivotinja???!!! Štitite ugrožene vrste a ne džukele koje su opasnost za decu. Ne daj Bože da mi napadnu dete, neće ih spasiti ni jedno tzv. društvo za zaštitu

  • Lahor

    16:14 // 29. 10. 2016.

    Ma kakva udruženja,samo kopiraju.Pozdrav za veliku zaštitnici zivotinja Snežanu

  • piljara

    08:24 // 31. 10. 2016.

    "Ubacite prilog za pse u azilu"- tako pise na kutiji u piljari na Crvenom Pevcu.Za koji azil,ko stoji iza toga? Postoji li u Nisu registrvan azil za pse?

  • Panda's friend

    10:29 // 31. 10. 2016.

    Na Somborskom bulevaru oko gradilista ima ih na desetine. Ima mnogo i pasa s ogrlicama, tako da bi ovi iz udruzenja mogli da ucine nestk a ne samo da se prepucavaju. Ima mnogo dece ovde, a ako neko dete povrede, bice kasno za bilo kakvu pricu. Ide zima, hrane je sve manje. Kontejnere prevrcu, nije lako ni psima i stanovnistvu. A oni koji dobijaju pare za taj posao (opstine i udruzenja za zastitu zivotinja) nista ne rade.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: