Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:35, 11. 1. 2011.

| Društvo

Medicinska sestra upala u prostor za lift

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti

PROKUPLJE – Ana Stojanović (44), medicinska sestra u prokupačkom Domu zdravlja, pala je kroz otvor za lift sa visine od sedam metara u još nezavrešenom delu zgrade Doma zdravlja.

Padom je zadobila prelom butne, laktne i nosne kosti i posle pomoći koja joj je ukazana, prebačena je na lečenje u niški Klinički centar.

Ana kaže da se ne seća kako je došla do otvora za lift, a da je krenula da telefonira u delu u kojem je uprava Doma zdravlja. Portparol Zdravstvenog centra „Toplica“, u okviru kojeg je i Dom zdravlja, Jelena Pantović kaže da je Ana napustila radno mesto, s obzirom da radi na šalteru ambulante za kožne bolesti iz njima nepoznatih razloga.

- Ana je otišla u deo objekta koji nije predviđen za prolaz, niti boravak zaposlenih. Taj prostor ne predstavlja radni prostor. Ipak, sreća je da je ona dobro i da će se oporaviti - naglašava Jelena Pantović.

Prostor u kojem se nalazi i otvor za lift je veličine od oko 400 kvadrata. U njega se ulazi kroz čelična vrata koja se nalaze kraj ambulante za kožne bolesti. Iako je veći deo prostora nedovršen, u jednom delu postoji uprava Doma zdravlja i prostor koji se pravi za bolničku arhivu.

Prema našim saznanjima, Ana je ušla u vreme pauze, između 15:30 i 16h. Pošto je duže vreme nije bilo, doktor koji je bio u smeni sa njom, počeo je da je traži. Na kraju su je pozvali telefonom i ona je rekla da je upala u prostor za lift. Objasnila im je gde se nalazi, pa su pozvali Hitnu pomoć i obezbeđenje Doma zdravlja i pronašli je u rupi. Pošto nisu mogli da je izvuku, pozvali su vatrogasce. Oni su je merdevinama spasili.

Kako Blic nezvanično saznaje, nezvanično saznajemo da je Ana otišla do lifta kako bi pušila cigaru jer je pored otvora za instaliranje lifta bilo puno opušaka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • coa

    23:36 // 12. 1. 2011.

    Ето доказа да пушење убија!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: