Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 26. 1. 2017.

Medijana se dogovorila sa ugostiteljima, predlažu Gradu rešenje za bašte

tende Tende u Obrenovićevoj demontirane za samo par sati; foto: JV

Niški ugostitelji, pobunjeni zbog toga što je gradska vlast pre Nove godine iz Obrenovićeve uklonila tende i bašte kafića i restorana, angažujući, kako kažu, "nestručne radnike koji su upropastili skupe konstrukcije", sada su sa predsednikom Opštine Medijana sastavili predlog o daljem demontiranju ovakvih objekata, koji će da dostavi Gradskom veću.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jova

    09:47 // 26. 1. 2017.

    Ostetili skupe konstrukcije !?More hapsi sve!!! Te skupe konstrukcije vise i vise puta sam se udario po glavi pokusavajuci da se provucem, posto normalno nemoze da se prodje. Sramota koliko nas svi matretiraju!

  • Какве тенде

    10:11 // 26. 1. 2017.

    Само сунцобрани!

  • tina

    10:39 // 26. 1. 2017.

    Definitivno se selim iz Srbije.Pa ovo sto rade,nema nigde u svetu.Pa ko su ugostitelji da oni odlucuju.Vlast treba da kaze ne moze i tu je kraj.Kakve baste u pobedinoj i kazandziskom.A o fiskalnim racunima da i ne govorimo.Smeju nam se kad dodju sa zapada i vide sta se ovde radi.

    • Ugostitelj iz Kazandzijskog

      12:03 // 26. 1. 2017.

      Pa ti se iseli.. Niko ti ne brani.. Kazandzijsko mesecno uplati 600.000 din za sve baste i zaposljava oko 180 ljudi koji su svi do jednog prijavljeni i primaju plate koje su vece nego u yuri, leoni-u i johnson-u..Da ne pricamo o drugim ciframa za poreze doprinose pdv i sve sto se placa...Verovatno u zivotu dinar novca nisi ulozila ni u sta cim tako pricas

  • Pera

    10:55 // 26. 1. 2017.

    Ugostitelji odredjuju pravila igre kako njima odgovara a ne kako je gradska vlast donela svoje odluke. To se zove nemoć grada Niša da realizuje svoje odluke.

  • urban

    11:32 // 26. 1. 2017.

    Opstina medijana da poveca cenu zakupa za 300% u glavnoj ulici koja je inace pesacka zona. Kome se isplati neka postavlja baste a sa druge strane ko hoce neka placa skuplju kafu. Blago nama ako ovaj sa slike odlucuje i brine o gradskom urbanizmu.

  • djole

    12:35 // 26. 1. 2017.

    Ma sta uplacujete 600 000.Sta ti pricas.Pola su neprijavljeni a pola su preko studenske zadruge prijavljeni.To je nesto minimalno mesecno a i kao da i nisu prijavljeni.Racun u zivotu nisam video.Ako vas puste da radite tako i da postavljate baste kako hocete daleko ce da doguramo.Da sam ja na vlasti reko bi ne moze i tacka.Ko ste vi da odlucujete.Nego kad su nam na vlasti mlakonje u Nisu,onda moze

    • Ugostitelj iz kazandzijskog

      16:46 // 26. 1. 2017.

      Djole druze pricam istinu...podaci koji mogu da se provere... Niko preko studentske ne radi jer nam drzava ne dozvoljava iako u zakonu o radu clan 197 i clan 198 stoji da to moze... U kazandzijskom ne postoji stambeni prostor niko ne zivi sve su poslovni objekti koji mesecno uplacuju ogromnu svotu novca drzavi i gradu!!! Ti bi unistio takvu ambijentalnu celinu? Svaka cast druze!

  • pristup vatrogasnih kamiona, kakav je?

    16:00 // 26. 1. 2017.

    За не дај Боже ситуацију: Може ли ватрогасни камион и ватрогасне мердевине да уђу у Обреновићеву улицу и одраде свој посао? Размишљају ли угоститељи о томе, а да ли их неко опомиње о томе је друго питање.

    • Prcko

      17:21 // 26. 1. 2017.

      O tome ne razmislja ni vlast a kamoli ugostitelji. I jedni i drugi imaju isti interes - samo svoj.

  • Петар

    16:02 // 26. 1. 2017.

    Победина улица треба да је пешачка зона, а не да се провлачимо као јегуље. Сузити простор са столовима и столицама максимално да можемо као нормалан свет да пешачимо!

  • milojko

    21:03 // 26. 1. 2017.

    CESTITAM Opstini Medijani na istrajnosti da urede Nis i da mu vrate lice grada! Treba da se pita struka a ne licni interesi pojedinaca!!!! Stop tendama , sankovima, bastama kafica, ulice dajte gradjanima!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: