Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:41, 5. 12. 2018.

Medijska udruženja: SNS novcem građana kupio TV Prvu i O2

Vranje medijski konkurs Mediji pod kontrolom SNS?; Ilustracija; Foto: Aleksandar Kostić

Unapred smišljenim mehanizmom, kako tvrde Nezavisno udruženje novinara Srbije i Nezavisno društvo novinara Vojvodine, Srpska napredna stranka je novcem građana Srbije postala vlasnik dve televizije za nacionalnom frekvencijom, Prve televizije i O2. Kako je ranije potvrđeno, zvaničan kupac pomenutih medija je vlasnik "Kopernikusa" Srđan Milovanović, koji je nedavno svoju kompaniju prodao "Telekomu".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ikanis

    17:07 // 5. 12. 2018.

    Ako prezivimo ovu vlast kao narod, treba ubaciti u udzbenike sta je svom narodu jedna vlast radila u savremenom dobu da uče deca i da se ovakvo zlo vise ne ponovi. Ni turci ni švabe ni nato nam nije dosao glave ali ovi za jos jedan mandat ce nam doci glave tako da vise necemo moci da se oporavimo.

  • Milos

    17:47 // 5. 12. 2018.

    Zanimljivo da ove krucijalne vesti za stratesko oblikovanje javnog mnenja, manipulaciju i mentalno zdravlje gradjana, imaju malo komentara, a cesto nijedan. Ostadose nam pored 3 nedeljnika, samo N1, Danas i Juzne Vesti. Sve ostalo je SNS medijska masinerija. Savetujem ljudima da izbace TV iz kuce i izadju da setaju. Mnogo je zdravije za telo i mozak.

  • Severna Koreja je stigla

    17:16 // 5. 12. 2018.

    Ivan Ivanović i Zoran Kesić da se obrate javnosti i kažu o čemu se radi. Ako u petak ne bude Veče sa Ivanom Ivanovićem - onda je sve jasno

    • Nishlija

      09:21 // 6. 12. 2018.

      Opstace oni ako izuzmu iz programa zasticene zverke i ako pocnu da rade kao Isidorin sin na TV Pancevo

  • Ouzo

    19:06 // 5. 12. 2018.

    Sto se mene tice,bas me briga,odavno su ove televizije u sluzbi AV i vodece klike i ne gledam ih,jedino ce biti problem ako skine Kesica,koji im je trn u oku!Nadam se da ce se snaci i da nece biti prognan kao Olja Beckovic.

  • Овца за шишање

    16:39 // 5. 12. 2018.

    Живим за дан када ће да проради КУКА И МОТИКА! Посебно задовољство ће ми бити када садашње властодршце буду јурили безмозговићи који су их гласали, али не због дозивања памети већ што њиховој деци и њима КРЧЕ стомаци!

    • Pepe

      08:23 // 6. 12. 2018.

      Kuka i motika su se digli 5. Oktobra, ali su uvideli da su već 6. Oktobra prevareni. Oni koji su već jednom prevarili narod nemaju ni kapacitet i moral da zovu narod, pročitani su odavno. Prvo treba da polože račune odakle im pare. Kada su dizali narod protiv Miloševića, bili su siromašni, studenti, spavali na tetkinom kauču, raznosili mleko i jogurt, a sada ne znaju koliko imaju para, medija.....

  • Dejan Dimitrijević

    16:20 // 5. 12. 2018.

    Činjenica da na učestalu korupciju, pranje novca, rastući kriminal i progon neistomišljenika od strane režima nema reakcije sa zapada jasno pokazuje da Vučić ima njihovu podršku za završetak započetog. Dakle, možemo očekivati ubrzanje procesa srpskog priznanja Kosova, ulaska Srbije u NATO, disciplinovanja Republike Srpske, izgradnje naselja za migrante čiji se priliv očekuje.
    U medijskom mraku...

    • Овца за шишање

      20:40 // 5. 12. 2018.

      Редовно гледам на Хисторију емисије о успону националсоцијализма у Немачкој, тридесетих година прошлог века. Ех, кад би и грађани Србије то мало погледали! Сличност је фрапантна. Подударају се хронологија, методе, ликови... Зар никада и никакву поруку да извучемо!

    • Niski iz EU

      22:19 // 5. 12. 2018.

      I kad pomislis,ovo je dno,dodje nesto jos gore,jos dublje...
      Vucic ce definitivno unistiti Srbiju. Zalim vas zemljaci,ali ko
      glasa tu bandu nego vi?! Dakle,zakljucak,sami ste krivi!

  • Bruno

    17:58 // 5. 12. 2018.

    Cunami, zemljotres i slične nepogode traju manje od jednog minuta, i naprave ogromne štete koje se godinama otklanjaju. E sad, za šest punih i ulazimo u sedmu, štete od vladanja sekte su NEPOPRAVLJIVE. Što je još gore još su na vlasti, i pitanje do kada će. Inače ovaj lopovluk se vidi ne sa satelita, već iz druge galaksije.

  • Toni

    20:02 // 5. 12. 2018.

    Čovek ni iz čega zaradio 200 miliona evra s kojima i čukununuci mogu da žive bilo gde na kugli i da ne rade. Ali on odmah kupuje ne jednu što bi bilo racionalno već dve TV i radio i još pride...I šta će mu to? Doneće mu zaradu? I još će da se zaduži da unapredi 3 i viče redakcija...Malo morgen

    • Aleksandra

      20:58 // 5. 12. 2018.

      On nije zaradio taj novac, nego ga je dobio da bi kupio Prvu TV i O2,...

    • Majka

      22:37 // 5. 12. 2018.

      Od tako zaradjenih para se ne obezbedjuju cukununuci, vec im se ostavlja nesto mnogo lose za vratom. Nisu pare svemoguce i Sumaher je imao para.

    • Pepr

      08:16 // 6. 12. 2018.

      Niko ti ne brani da se pitaš odakle mu pare, ali kako se nisi tako pitao odakle Šolaku i Đilasu pare za kupovinu medija u Srbiji.

  • Kako je počelo,stra me...

    17:18 // 5. 12. 2018.

    Sobzirom da Vučić si dreši kesu ko da je njegova,kao onomad nekim sportistima 30 hiljade evra svakom ili što je davao 10 miliona ako u fudbalu osvojimo svetsko prvenstvo...Može se pretpostaviti da je reko ko da je njegova ćisija,će kupimo ovo,će platimo ovolko...Dobro će bude dok mu ne frkna da izđe na amerčku berzu il kako je počelo Las Vegas!

    • slavko

      23:46 // 5. 12. 2018.

      Ja se nadam da je pri kraju a ne da je tek pocelo! Ne daj Boze da je tek pocelo.

  • Kopernikus

    20:24 // 5. 12. 2018.

    Ako je A=B i B=C onda je A=C-20 miliona. Nije loše, nije loše.

  • Mara

    20:43 // 5. 12. 2018.

    Strašno

  • nesa

    08:14 // 6. 12. 2018.

    Pa obezbedju se da ne moze niko da kritikuje "resenja" za KiM kao i da pita sta je bilo sa silnim obecanjima,pa i ako neko brdo padne sto da se zna

    • Slavko rank9vic

      19:25 // 17. 1. 2020.

      Kako vas nihe sramota da spominjete sada kosmet a sto ste cutalu 2008.Kako lako pljujete.

  • Naissus

    20:36 // 5. 12. 2018.

    Ne mogu da verujem sta citam u komentarima. NOVCEM GRADJANA SRBIJE KUPLJENE SU DVE TELEVIZIJE a ovaj @Toni mlati praznu slamu o zaradi za cukununuke ... Nije ni cudo da sa nama brisu patos kad smo ovoliko nenormalni

  • Durlan

    09:32 // 6. 12. 2018.

    Velike pare su uvek tudje pare :)

  • lex speciallis

    10:32 // 6. 12. 2018.

    Eto kako je država izašla iz medija, ima ih više u vlasništvu "države", jer "država to sam ja", nego posle "privatizacije" 2015. godine..Na kraju, imamo primere u našem gradu, NTV prodat Vitku, i Slađani Ostojić (čitaj Gašiću), i to su efekti te nameštene privatizacije. I kada nekada padnu s vlasti biće veliki problem, jer će im u rukama ostati ogroman novac,frabrike,zemljišta i najveća moć-mediji

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: