Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:11, 16. 11. 2021.

| Društvo

Među izgorelim objektima u Vranju i kancelarija advokata Nikolića, kaže da mu ovog puta požar nije podmetnut

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Advokatske kancelarije Vranje
Nikolić siguran da požar nije podmetnut; foto: M. D.

Požar koji je u nedelju zahvatio tri advokatske kancelarije i jedan lokal brze hrane preko puta hotela Vranje je nenameran, rekao je za Južne vesti advokat Dragan Nikolić čija je kancelarija među onima koje su izgorele. Objašnjava da je vatra buknula u bašti kafića iza njegove kancelarije, ali da nije bilo namere kao 2014. kada je počinilac i uhapšen. Zvaničnih informacija o uzroku požara i materijalnoj šteti i dalje nema.

Advokatske kancelarije Vranje Kancelarija u potpunosti uništena; foto: M. D. Da je požar krenuo iz bašte kafića “Street” koji se nalazi iza advokatskih kancelarija potvrđuje i Nikolić koji kaže da je reč o zadesnom požaru.

Definitivno sam siguran da nije podmetnut, bezobzirnost iz komšiluka rekao bih. Kafić je iza naših kancelarija, oni su nešto varili, zapalili su se kablovi i to više niko nije mogao da ugasi jer se razbuktalo. Njima je čitava bašta izgorela i nažalost prešlo i ovamo. Za mene je najvažnije da ne postoji namera i da moju kancelariju niko nije hteo da zapali - kaže Nikolić.

Iako su vatrogasci brzo reagovali, a požar lokalizovan za oko pola sata, Nikoliću je kancelarija u potpunosti uništena, a izgoreli su i neki predmeti na kojima je radio.

Sin je bio u blizini kolima, zvali su ga, tako da je odmah sklonio laptop, rokovnike i veliki deo predmeta. Mada, ima mnogo predmeta, neki su ipak ostali tamo, neke možemo da reanimiramo. Ali, materijalna šteta je baš ozbiljna, nameštaj je uništen, krov je uništen, kancelarija je kao kabriolet sada - priča Nikolić.

Iz MUP-a do objavljivanja teksta nisu odgovorili Južnim vestima na zahtev sa pitanjima o požaru u centru Vranja.

Podsetimo, bivšem narodnom poslaniku SNS-a, sada predsedniku Okružnog odbora Zavetnika za Pčinjski okrug Draganu Nikoliću kancelarija je gorela i 2014. godine, a tada je postojala namera i počinilac je uhapšen.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • profesor

    13:31 // 16. 11. 2021.

    Naravno da nije, sada je uz SNS.

    • Smuk

      18:16 // 16. 11. 2021.

      @profesor : Sad' li ga "slučajno" palnuše ??Ne kažu za džabe : "Gde je voda jedanput tekla - pak će tuj da teče" !!!
      To je OK ... ama za vatru nisam znao ! Vatra ili vutra ??Obe gore , kad platiš!! Ovi iz SNS , ne gledaju kog će palnu ili sruše ... kako i braća Matić!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: