Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 26. 10. 2022.

| Društvo

Medoševac dobija novo sportsko igralište

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
medoševac teren
Medoševčani čekaju teren; Foto: Sonja Vidojković/JV

Na inicijativu mladih, danas je u Medoševcu počela rekonstrukcija sportskog igrališta. Meštani kažu da će to zadržati mlade u naselju, a gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski najavila je da će svi školski tereni biti sređeni.

Teren za mali fudbal, odbojku i košarku zadržaće preko 500 mladih Medoševčana, nadaju se meštani. Jedan od njih, Dejan Ćirić kaže da je na inicijativu omladine iz ovog naselja počela rekonstrukcija igrališta koje će upotpuniti sportski sadržaj u Medoševcu.

Mladi će biti prezadovoljni, ovde su sportske aktivnosti aktuelne. Imamo niz sportskih terena od početka naselja do sportskog centra i bio nam je potreban jedan ovakav - ističe Ćirić.

Još tri ovakva igrališta urađena su iz sredstava koje je Grad zaradio od Kupa Radivoja Koraća a dodatnih 10, od kojih i jedan u Medoševcu, rade se iz lokalnog bužeta. Od ukupno 13 igrališta čak 6 se nalazi na teritoriji Gradske opštine Crveni Krst a počela je i rekonstrukcija sportskih igrališta u Opštinama Palilula i Medijana.

Gradonačelnica Dragana Sotirovski rekla je da će do kraja godine biti završeno sve što je planirano u najužem gradskom jezgru, i najavila nove radove.

Na proleće nastavljamo da uređujemo sportska igrališta u okviru školskih kompleksa i verujem da ćemo do sredine naredne godine imati sve kompletno uređeno - kaže Sotirovski.

Meštani su iskoristili priliku i da pomenu da je nedavno u ovom naselju posle 40 godina asfaltirano više ulica nakon što su rešili imovinsko-pravne odnose.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    18:17 // 26. 10. 2022.

    Ostaće mladi,jer kad se sruši most neće moći da odu i da hoće....

    • Auttrikter

      19:17 // 26. 10. 2022.

      Ne samo da ce sportski teren zadrzati mlade, vec ce i oni, sto odose ,odma da se vrate ! Biju, koj nece !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: