Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:23, 10. 7. 2014.

| Društvo

Medoševčani: Ostavite nam liniju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
medoševac
Medoševčani traže gradsku liniju, foto: autobusi.net

Oko 700 stanovnika Medoševca potpisalo je peticiju kojom traže od gradskih funkcionera da promene odluku o ukidanju gradske linije ovom niškom naselju.

Iako je zamenik direktora Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković rekao da će Medoševac, nakon prelaska u prigradski režim, imati više autobuskih polazaka, meštani ovog naselja misle drugačije.

- Broj polazaka prema gradu bi se znatno smanjio i to bi bio ključni problem za sve u naselju - kaže Tamara Ranđelović, predstavnica Medoševčana.

Svakodnevno ka gradu putuje 4.000 ljudi iz Medoševca, a mnoga deca, zbog autobuske linije Medoševac-Mokranjčeva, pohađaju vrtić u Mokranjčevoj ulici.

-  U ime potpisnika peticije apelujem na gradonačelnika NIša i Direkciju za javni prevoz da poslušaju glas naroda i nakon 1. septembra ostave liniju Medoševac-Mokranjčeva - rekla je Ranđelović.

Podsetimo, novim planom gradskog i prigradskog saobraćaja Medoševac je izbačen iz režima gadskog saobraćaja i novi prevoznici, koji bi od septembra trebalo da preuzmu autobuske linije u Nišu imaće polaske u prigradskom saobraćaju ka Medoševcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gorcilo

    00:24 // 23. 7. 2014.

    Ovi iz medosevca najbolje da upisu decu u vrtic u Niskoj banji pa da onda traze liniju do niske banje pa imaju linije iz Vrtista (20) iz Trupala 20, iz Pop[ovca 10 i dva polaska iz Mezgraje pa malo li

  • Mila

    08:53 // 22. 7. 2014.

    Ta deca pesace uzbrdo i nizbrdo do autobusa i treba da imaju direktnu liniju do fakulteta. Pijaca je najmanje bitna kad roditelji treba da brinu o sigurnosti dece. Odlicna odluka gradskih vlasti.

  • Mila

    08:50 // 22. 7. 2014.

    Ne radi se o gospodi iz Mokranjceve i pijace, nego o velikom zahvatu opstine Palilula, gde deca iz B. odreda, S.Glavasa i ostalih ulica treba da menjaju 2 prevoza do srednjih škola. Ima ih puno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: