Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:23, 10. 7. 2014.

Medoševčani: Ostavite nam liniju

medoševac Medoševčani traže gradsku liniju, foto: autobusi.net

Oko 700 stanovnika Medoševca potpisalo je peticiju kojom traže od gradskih funkcionera da promene odluku o ukidanju gradske linije ovom niškom naselju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • hedonist

    20:32 // 10. 7. 2014.

    nek vam pomogne mile hiljadarka,bulatovicev naslednik.medosevac je baza sns-a,nekad radikala.

  • Aleksa

    17:34 // 10. 7. 2014.

    Da li je iko pitao stanovnike Mokranjčeve da li im odgovara da nema direktnog busa do autobuske kada su ukinuli bus do Jovića?Ne. I nemojte da izvlačite korist na tuđu štetu!Kako ste se vozili ranije?

    • Bobbie

      09:08 // 11. 7. 2014.

      Kako smo se vozili ranije? Pa imali smo sopstvenu liniju Trg JNA - Medoševac. Pa nismo mi banana naselje kao vi i nismo od juče...nego zatvori prozor lupaš mnogo.

    • Mokranjac

      11:51 // 11. 7. 2014.

      Najbolje bi bilo da se i mi u Mokrancevoj ujedinimo i napisemo peticiju da ne zelimo vise liniju koja vodi do Medosevca. Kome li je uopste palo na pamet da spoji ova dva dela grada?!

    • Pera

      12:07 // 11. 7. 2014.

      A mislis da je nama mnogo stalo do linije Medosevac-Mokranjceva? Iskreno, mene boli uvo za Mokranjcevu. Neka promene liniju, neka ide bus za Duvaniste, recimo :)

  • Ivana

    17:30 // 10. 7. 2014.

    Bravo Medosevcani! Tako treba

  • Čiča

    21:02 // 10. 7. 2014.

    Tako je to kad bivši URS-ovac Guska i SPS-ovac Iljadarka organizuju prevoz za SNS-ove glasače. Ne rugam se i nije mi drago, ali ovo je propast SNS-a!

  • Miloš Radivojević

    17:21 // 10. 7. 2014.

    Direkcija gubi smisao,zar nije cilj da se zarad ravnomernog razvoja bas kroz pakete linija na tenderu(sa manje i vise profitabilnih)"nateraju" prevoznici da voze kroz sve delove grada i do periferije.

  • gorcilo

    00:24 // 23. 7. 2014.

    Ovi iz medosevca najbolje da upisu decu u vrtic u Niskoj banji pa da onda traze liniju do niske banje pa imaju linije iz Vrtista (20) iz Trupala 20, iz Pop[ovca 10 i dva polaska iz Mezgraje pa malo li

  • Mila

    08:50 // 22. 7. 2014.

    Ne radi se o gospodi iz Mokranjceve i pijace, nego o velikom zahvatu opstine Palilula, gde deca iz B. odreda, S.Glavasa i ostalih ulica treba da menjaju 2 prevoza do srednjih škola. Ima ih puno

  • Milenko

    13:46 // 11. 7. 2014.

    Lepo ja kazem da gospodjama I gospodi iz Mokranjceve srce pati sto moraju da promene 2 busa do pijace. A tih potpisa mora biti vise Medosevcani :) Ako vam je dobro, onda nista :)

  • Mila

    08:53 // 22. 7. 2014.

    Ta deca pesace uzbrdo i nizbrdo do autobusa i treba da imaju direktnu liniju do fakulteta. Pijaca je najmanje bitna kad roditelji treba da brinu o sigurnosti dece. Odlicna odluka gradskih vlasti.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: