Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 1. 9. 2014.

| Društvo

Medoševčani protestovali zbog prevoza

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
medosevac
Medoševčani blokirali autobus

Nezadovoljni brojem autobusa i redom vožnje meštani Medoševca, nadomak Niša, organizovali su protest i nakratko blokirali saobraćaj na mostu na Nišavi.

Iako je pre zvaničnog početka rada novoizabranih prevoznika i primene izmenjenih autobuskih linija prema Medoševcu, delovalo da je sa predstavnicima ovog naselja sve dogovoreno, na terenu je od jutros slika potpuno drugačija.

Medoševčani kažu da nisu mogli da uđu u autobuse koji su bili krcati, a i kasno su stizali.

- Od 7 sati autobusi idu na sat i po. Kada dođu, prepuni su. Pojedini ni vrata nisu mogli da otvore, pa smo morali da čekamo po sat vremena prevoz. Ljudi su zvali taksi i deca su taksijem išla u školu - pričaju Medoševčani.

medosevac Traže češće autobuse i manje gužveU Direkciji za javni prevoz kažu da su primedbe građana iz ovog dela Niša stigle i do njih.

- Mi smo pojačali skoro duplo liniju do Popovca, ali u Medoševcu je organizovan protest i blokada. Popričaćemo sa njima, najverovatnije sa Savetom građana da vidimo kako može da se reši taj problem - kažu u Direkciji.

Podsetimo, novim redom vožnje predviđeno je da do Medoševca saobraćaju prigradski autobusi, jer je gradska linija Medoševac - Mokranjčeva, zbog nerentabilnosti ukinuta.

Novim rasporedom Medoševac je obuhvaćen linijama Prigradska autobuska stanica (PAS) Niš - Medoševac - Popovac, Mezgraja - Medoševac - PAS Niš, PAS Niš - Vrtište - Gornja Trnava, PAS Niš - Trupale i PAS Niš - Vrtište. 

Novoizabrani prevoznici su od jutros na niškim ulicama, prema novom redu vožnje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ha

    19:24 // 3. 9. 2014.

    Lazar je u pravu, neće te dalje od mosta ;-)

  • Tako je!

    19:22 // 3. 9. 2014.

    Lazare brate moj!

  • Popovac

    09:05 // 3. 9. 2014.

    Leeee! Konacno! Ceo zivot se vozim autobusom! Ceo zivot gledam Medosevcane kako prave guzvu u nasem busu da bi se svercovali. A njihov "gradski" zvrji prazan. Nicija do zore nije gorela.

    • xy

      12:00 // 3. 9. 2014.

      Pa tako nece ni tvoja :)

    • Popovac

      17:36 // 3. 9. 2014.

      Nece. Ali bar ce gori nekoliko godina dok vas gledam kako vas pogadja saznanje da vise nemate gradski bus. Nekom je i to dovoljno.

    • Boban

      15:50 // 15. 9. 2014.

      Tvoj život je baš zanimljiv, prosto čovek da ti zavidi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: