Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 10. 6. 2019.

| Društvo

Menja se asfalt u Ulici 7. juli u Nišu, saobraćaj preusmeren

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
rekonstrukcija 7. juli
Kažu da će radovi biti gotovi za 5 dana; foto: JV

Desna traka Ulice 7. juli u Nišu ka Bulevaru Nemanjića neprohodna je od jutros, jer se menja završni sloj asfalta, kažu u Kabinetu gradonačelnika, a očekuju da do kraja nedelje budu rekonstruisane obe trake, te mole građane za strpljenje par dana ukoliko bude gužve.

Promena asfalta u delu ulice od crkve Svetog Luke do semafora na početku Bulevara Nemanjića je počela jutros, a u Kabinetu gradonačelnika najavljuju da će sve brzo biti završeno. Saniraju se oštećenja na kolovozu koji je propao i postavlja novi sloj asfalt. IMG-3f20c49c2fc48b3b402bcfaebbfd0bf4-V Saobraćaj preusmeren u jednu traku; foto: Kabinet gradonačelnika

Radove, ističu iz Grada, finansira Republika, a vozači će narednih 5 dana moći da prolaze samo jednom trakom.

Reč je o republičkom projektu, neke saobraćajnice se rade zajedno sa Republikom. Menja se završni sloj asfalta koji je trpeo oštećenja prethodnih godina. Obezbeđena je asistencija saobraćajne policije kako bi se izbegle gužve i mole se građani da imaju razumevanja tih par dana i da koriste alternativne pravce - dodaju u Kabinetu. IMG-d02b4dc1a0741bdc02aa36e9a38f8951-V Saobraćaj preusmeren u jednu traku; foto: Kabinet gradonačelnika

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je obišao radove, dodaju, a najavio je da će nakon ovih radova mašine odmah preći i u susednu Ulicu Vojvode Tankosića za koju je neophodna hitna sanacija.

Najavljuju i da bi cela Ulica 7. juli uskoro trebalo da bude sanirana i da će popuniti oštećenja u pravcu ka Gradskoj kući.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    10:49 // 11. 6. 2019.

    Ala će da se obraduju vozači konjskih zaprega što će moći da im konji se...u po novom asfaltu! A i divljaci sa motorima moći će bolje i još brže da divljaju!
    Ali koga briga za to! (saobraćajna policija i komunalna policija)

  • Nishlija

    09:33 // 11. 6. 2019.

    Zaboravio da kaze do kraja koje nedelje?! Bice isto kao sto zavrsise Bul. Nikole Tesle do kraja Maja

  • Tanja

    06:40 // 11. 6. 2019.

    Đerdapska je užas, zakrpa do zakrpe, rupe kao krateri (onaj deo gde ide autobus), Majakovskog takođe, aman više, morate li sve da strpate u svoj džep?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: