Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:52, 25. 10. 2010.

| Društvo

Merkator u Leskovcu počinje probni rad

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Merkator u Leskovcu

LESKOVAC – Najveći Tržni centar u Leskovcu, u čijem je sastavu slovenački Merkator, počinje probni rad sredinom narednog meseca, a zvanični početak rada predviđen je za 12.12. u 12 sati.

Pomoćnik gradonačelnika Leskovca Dragana Stošić kaže da se svi poslovi odvijaju po predviđenom planu i gotovo svi lokali su izdati u zakup.

- Veliki broj naših građana dolazilo je u kabinet gradonačelnika smatrajući da tu mogu da dobiju najpouzdanije informacije, ne samo za zakup, nego i za kupovinu lokala u objektu Merkatora. Međutim, Merkator ne vrši prodaju lokala, a po brojnim kontaktima sa nama, očekujem da će sav poslovni prostor biti zakupljen – kaže Stošićeva.

U Tržnom centru Merkator obavljaju se završni radovi - uvodi se voda, struja i centralno grejanje.

Gradska skupština Leskovca je za gradnju Tržnog centra odobrila 5.300 kvadratnih metara po ceni od po 35 evra.

Tržni centar će imati 2.800 kvadratnih metara poslovog prostora, a posao bi trebalo da dobije oko 200 radnika iz Leskovca i okolnih mesta.

Po rečima Dejana Branković, direktor kompanije Energo grup, u čijem je sastavu Merkator, kao najveći investitor tržnog centra, vrednost objekta je "nešto preko šest miliona evra".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Predrag Jovanovic

    01:31 // 4. 3. 2011.

    Iznenadilo me je,i licno uvredilo sto nisam primljen u radni odnos kod Vas,utoliko pre sto u "Kompaniji Rodic MB" radim od 1988.god.,i uvek su to bili poslovi za cije sam rezultate u radu odgovarao vlasniku Milanu Rodicu.U periodu od 19698.god. do 2002.god.bio sam dir. "Rodic MB c.o."-Beograd p.j. Nis,koja je je u sebe objedinjavala 7 marketa u Nisu,i oko 3500m2 veleprodajnog prostora.Takodje sam ne retko dopunjavao asortiman[pomagao u prodaji]dvema nasim maloprodajama u Zajecaru.
    Hocu treci da mi je posao koji treba da se radi u "Cash&Cary Roda"-Leskovac,vise nego dobro poznat,i da ste me cinom neizbora[makar i za nazi poziciju u istom objektu]vrlo nestrucno i denuncujantno ponizili.
    Ko zna,mozda Vam jednog dana[nadam se uskoro]i budem zahvalana na tome.
    S osobitim postvanjem i uvazavanjem, Predrag Jovanovic.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Mora nešto čovek da spremi za Uskrs!

Alo Čitalac

Tekst: Prokupčaninu krivična prijava zbog krivolova u okolini Žitorađe

Pronađite nas na: