Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 25. 5. 2023.

Meštani Gornjeg Matejevca podneli tužbe protiv nadležnih zbog pašnjaka

pašnjak Gornji Matejevac Skupštini dali rok da povuče odluku, to se nije desilo; foto: Facebook / Zajedno za Niš

Pošto odluka o ukidanju korišćenja pašnjaka i utrina meštanima sela Gornji Matejevac i Jasenovik nije povučena da današnjoj sednici Skupštine, niti je bila na dnevnom redu, organizatori protesta podneli su tužbe protiv nadležnih. Jedan od njih, Slaviša Dinić kaže da neće odustati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Oliver Tvist

    20:41 // 25. 5. 2023.

    Kada je gospođa rođena u Dobrujevcu Gornji Matejevac je bio opština. Njen komentar neodoljivo stilski podseća na obraćanja njenog Šefa. Puno Vam hvala gospođo što ste nas Matejevčane na taj način još više ujedinili u stavu da deo planine iznad sela ne damo ni po koju cenu.

  • samo pošteno

    06:02 // 26. 5. 2023.

    detektor metala ✓
    mapa✓
    turske skice ✓
    ašov kramp i lopata✓
    itd itd

  • Lj

    08:57 // 26. 5. 2023.

    TO JE TAKO KADA GRADONACELNIKE postavlja BEOGRAD i to obaveyno NENISLIJU. DOSTA DOSTA gradonacelnik MORA OSOBA KOJA je bar osnovnu i srednju skolu ucila u NISU, koja je yaljubljena u ovaj grad kojoj je to BAYA a ne mesto gde ima radni odnos.

  • AKO VAM JE DOBRO ONDA NISTA

    10:44 // 26. 5. 2023.

    Ceo Matejevac mora da stane u odbranu planine Beli vrh. Moramo da sacuvamo nase nasledstvo od nasih starih da bi ostavili nasoj deci i svima koji vole prirodu. Prelepi deo naseg sela hoce da uniste ali jos ne znaju kako, ne verujte funkcionerima grada. Gde je nasa MZ Gornji Matejevac da nas podrzi za odbranu Belog vrha ili i oni znaju nesto. Samo svi slozno mozemo da sacuvamo nase.

    • matevcanin

      15:27 // 26. 5. 2023.

      Pored ove planinice prolazi staza do manastira Sv.Jovan. Ljudi setaju tom stazicom, vracaju se prirodi i duhovnosti. Uskoro ce to biti nekakvo gradjevinsko zemljiste, kamenolom, skladiste otpada, elektrana ili sta vec. Gde ce sada vernici i setaci da prolaze. Sta mislis da li ova muka koja je snasla matevcane zanima svestenstvo manastira. Gde su da stanu ispred svojih vernika.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: