Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:56, 16. 11. 2022.

| Društvo

Bez vode i na dan slave u Sarajevskoj ulici u Nišu, građani mole nadležne da reaguju

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
sarajevska radovi 03
Radovi započeni pa zaustavljeninakon oštećenja cevi; foto: T. M.

Žitelji ulice u naselju Šljaka požalili su se da je tokom izvođenja radova na vodovodnoj mreži juče oštećena jedna cev zbog čega su bez vode, a kako nekoliko domaćinstava danas slavi Đurđic, mole nadležne da hitno saniraju štetu i puste vodu.

Nišlijka objašnjava da radovi na vodovodnoj mreži traju već nekoliko dana u toj ulici, a da je problem nastao kada je juče pukla cev. Bager još stoji, radnika nema, voda curu u otkopu, a meštani su u neizvesnosti i bez vode. sarajevska radovi 0 Voda se gomila u otkopu; foto: JV/T. M.

Danas slavimo slavu i stvarno nam je potrebna. Zvali smo Naissus juče i istima je predočeno da su u toku pripreme za slavu i da nam je voda preko potrebna. Isti su se izjasnili da su obavešteni o oštećenju i da ce poslati ekipu u roku od pola sata-sat da sanira oštećenje, međutim niko se nije pojavio - kaže T. M.

Druga stanarka kaže da meštani nisu obavešteni ni o tome kakvi se tačno radovi izvode, jer nisu dobili konkretna objašnjenja od JKP Naissus. sarajevska radovi 02 Neizvesno kada će dobiti vodu; foto: JV/T. M.

Jedni kažu da ih je angažovala neka firma koja im nije platila i sad oni neće da završe dok im se ne plati, drugi kažu da možda menjaju neke cevi, ali tu nije bilo kvarova, a javlja se i priča da da sprovode nešto jer su tu neke velike cevi. Ništa mi nije jasno, samo znam da vode nema - kaže stanarka.

Iz JKP Naissus su od redakcije Južnih vesti zatražili pitanja mejlom, ali do objavljivanja ovog teksta odgovor o tome kada će meštani dobiti vodu, kao i kakvi radovi su započeti pa obustavljeni, nije stigao.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Suzana

    13:48 // 16. 11. 2022.

    Na slavu retko ko pije vodu,a tanjir ce operete sutra

    • Torpedo

      20:32 // 16. 11. 2022.

      Drugim recima, " stanarka" ,sto je sakupljala kapilarne glasove za sns, nek ide da se zali u mesni odbor, koje mnogo zabole za njenu Slavu !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: