Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:10, 5. 12. 2018.

| Društvo

Mihajlovićeva: Biće uređeni svi oštećeni putevi uz Koridor 10

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
zorana mihajlovic
Do sada je u održavanje puteva u Jablaničkom okrugu uloženo 2 milijarde dinara, foto: B. Antić

Sve ulice i putevi koji su oštećeni u toku radova na izgradnji auto-puta kroz Grdeličku klisuru, prema najavama ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, biće rekonstruisani.

Mihajlovićeva je nakon sastanka sa predstavnicima Leskovca i Jablaničkog okruga rekla da će oni putevi koji su važni za svakodnevni život građana, a uništeni su zbog prolaska mašina koje su angažovane na izgradnji Koridora 10, biti obnovljeni.

Trudićemo se da zaista pomognemo da oni putevi koji su na neki način ruinirani od strane izvođača ili nekih drugih koji to nisu, da ih završimo, jer mislimo da je to važno za kvalitet života građana u svim mestima Jablaničkog okruga - kaže Mihajlovićeva.

ulica bore pesica grdelica Radovi u Grdelici završeni, tvrde nadležni, foto: B. Antić Koji su lokalni putevi i ulice rekonstruisani, ali i šta će se raditi dalje, ministarka nije rekla već je najavila da će ova informacija biti obelodanjena u četvrtak 6. decembra, kada bude obilazila rekonstruisanu ulicu Bore Pešića u Grdelici. Ipak, kazala je da se mnogo radi na održavanju puteva kraj Koridora 10, te da su za tri godine za ovo potrošene dve milijarde dinara.

Mnogo toga radimo na održavanju puteva koji su pored Koridora 10. U prethodne 3 godine samo u održavanje puteva na teritoriji Jablaničkog okruga uloženo je preko 2 milijarde dinara - kaže Mihajlovićeva.

Inače, ministarstvo je trenutno preseljeno u kamp kod sela Kržince kako bi nadgledali radove na Koridoru 10, čiji je završetak najavljen za kraj 2018. godine.

Podsetimo, nakon sastanka sa predstavnicima Leskovca i Jablaničkog okruga ministarka je najavila i zavšetak obilaznice oko Leskovca za 2019. godinu, iako je prema ranijim najavama rok bio kraj 2018.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sasa

    19:28 // 5. 12. 2018.

    Sta ce biti sa starim pute od Predejana do Dzep koji vise ne postoji? Odnosno sta ce biti sa ljudima koji su svakodnevno koristili taj put?

    • Posmatrac

      21:25 // 5. 12. 2018.

      Pa, sto gu to gospoDZu ministarku briga?? Nek koriste vazuplohov ako ne mogu preko put da idu! I, usput, nek si jedu kolaci ako nemaju 'leba.

  • Nezadovoljni

    12:29 // 5. 12. 2018.

    Put od ploče do crvene reke u vrlo lošem stanju zahvaljujući kamionima koji su radili na izgradnji auto puta!!!!

  • Жути Прслук

    10:42 // 5. 12. 2018.

    Зашто министарка госпођа зорана НЕ НОСИ жути прслук кад обилази градилиште,дању и ноћу.

    • Овца за шишање

      11:10 // 5. 12. 2018.

      Нема за њум број!

    • Posmatrac

      17:23 // 5. 12. 2018.

      Ne slaze joj se sa DiJorov komplEt! I nemoz' bas da slozi sminku s' neonsko zuto..... na teskim je mukama, nasa gospoDZa ministarka....upropastise joj se sve stiklice dok gaca groz grdelicko blato....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: