Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:02, 21. 11. 2018.

| Društvo

Miloš Milošević postao novi pomoćnik gradonačelnika Niša

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
bulatovic i milosevic
Milošević će se pomagati Bulatoviću oko izgradnje grada; foto: S. M.

Bivši gradski većnik za planiranje, izgradnju i energitiku Miloš Milošević, koji je tu funkciju napustio nakon zapošljavanja u Toplani, postavljen je na mesto pomoćnika gradonačelnika Niša Darka Bulatovića u oblasti izgradnje grada. On je na tu funkciju, kako kažu u Kabinetu gradonačelnika, stupio nakon što je dao otkaz u Toplani, gde je radio na neodređeno.

Milošević je postavljanjem na ovu poziciju jedini - od dozvoljenih 5 - Bulatovićevih pomoćnika. Gradonačelnik kaže da ga je izabrao jer “je i dosad u toj oblasti pokazao odlične rezultate”.

On je dve godine radio kao gradski većnik zadužen za izgradnju i tu je pokazao, po meni, odlične rezultate. Zamolio sam ga da nastavimo saradnju i da u budućem periodu obavlja dužnost pomoćnika gradonačelnika - rekao je Bulatović.

Inače, Milošević je potpisao rešenje o postavljenju nakon što je dao otkaz u Gradskoj toplani gde je 16. maja potpisao ugovor "za stalno".

Ono što je značajno jeste da je Milošević dao otkaz u Gradskoj toplani i da će biti angažovan isključivo na mestu pomoćnika gradonačelnika i tu će ostvarivati svoja prava i, nadam se, uspešne rezultate za grad Niš - navodi Bulatović.

Milošević je sa 31 godinom starosti izmenjao nekoliko javnih preduzeća i funkcija. Radio je u EPS-u, a od jula 2016. godine je obavljao funkciju gradskog većnika, koje se "odrekao" zbog posla na neodređeno u Toplani.

U Toplani je, kako su rekli iz ovog preduzeća, “za stalno” angažovan na radnim zadacima inženjera automatike i elektroenergetike od 16. maja ove godine, zato što je "procenjeno da im treba osoba sa Miloševićevim sposobnostima".

Podsetimo, gradonačelnik Niša je nedavno ostao bez pomoćnika kada su potpredsednik Socijaldemokratske partije Srbije Nebojša Ranđelović i novinar TV Pink Zoran Radenković podneli ostavke na ta mesta. Ranije su, zbog imenovanja na direktorska mesta u JKP Mediana i JKP Naissus, pomoćničke funkcije napustili Dragoslav Pavlović i Igor Vučić, dok je peti Bulatovićev pomoćnik Goran Đorđević, preminuo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nismo mi GLUPI

    13:31 // 22. 11. 2018.

    Znaci mi obicni ljudi koji stojimo na stanicama i cekamo autobus po sat vremana , uredno smo platili karticu 2000 dinara i vise Mi nismo GLUPI, mi smo samo trenutno u takvoj situaciji ali VI KOJI se vozite u skupim automobilima znajte da 4 godine brzo prođu a onda braco moja izbori dođu a onda ispliva pamcenje i onda bi šta bi , kletva stiže dabogda imao pa nemao a onda pitajte kako je ???

  • nikola

    12:06 // 22. 11. 2018.

    gde ide ova zemlja.

  • Nena

    09:34 // 22. 11. 2018.

    Neka pokaze Resenje o otkazu u Toplani.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: