Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:17, 7. 2. 2018.

Ministarka Mihajlović: Nema ograničenja broja putnika na niškom aerodromu

zorana mihajlović Ponovo o aerodromu; Foto: M.Z.

Nije pregovarano o limitiranju putnika niškom Aerodromu "Konstantin veliki", rekla je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović u Nišu, govoreći o najavljenoj koncesiji za beogradski Aerodrom "Nikola Tesla", obećanoj francuskoj firmi "Vinci". Ministarka je dala i sertifikat za bezbednost niškoj vazdušnoj luci i pored potpune netransparentnosti Aerodroma po ovom pitanju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • gari

    17:32 // 7. 2. 2018.

    "Nema ograničenja broja putnika na niškom aerodromu"... ali ćemo zato ograničiti ili onemogućiti dalje proširenje i osavremenjivanje aerodroma i zbog toga će broj putnika ostati isti !!!!!! A ti SNS & Co. bando iz skupštine grada ćuti i aminuj svešto ti se naredi iz "metropole" !!!!!! Uništili ste ovaj grad !!!!!!!!

    • Bata Petrović

      07:15 // 8. 2. 2018.

      Pa i beogradom i Srbijom upravljaju dođoši i kuferaši iz Bosne i Hrvatske, ist tako i ovim (NEKADAŠNJIM) gradom.Vi građani Niša samo gledajte, ništa ne preduzimajte.Da li je tačno ono što je zapisao ugledni italijanski publicista Primo Levi :" Oni koji samo stoje i gledaju i ništa ne preduzimaju, ne bune se - gori su od onih koji čine svinjarije u vlasti.Ovaj iz Danilovgrada SLUŠA ONOG IZ BUGOJNA

  • Posmatrac

    18:47 // 7. 2. 2018.

    Evo, sve joj verujem......

    • MODERNIH SHVATANJA

      23:51 // 7. 2. 2018.

      Malo sarkasticno ali da znas da Mihajlovicka pomaze Bulatovicu za razliku od drugih.Mihajlovicka je za Joksimovicku, Dejanovicku i jos neke Filadelfija. Savremena , Ambicijozna i bez dlake na jeziku. Pomaze gradu koliko moze. Babica da makne da nije pored odnosno ds ne stoji iza nje jel nije ni lep ni pametan da bi joj ulepsavao sliku.

  • Grad bez slova "N"

    20:29 // 7. 2. 2018.

    Rezime, /za beznađe/ " Nije pregovarano o limita putnika". A moglo je. To što je jasno i nedvosmisleno. Koliko li je nejasnog i skrivenog od Nišlija?

    • Bata Petrović

      08:56 // 8. 2. 2018.

      NE, bez slova "N", nego grad sa 2 dodata slova "ta".

  • Wiki

    01:03 // 8. 2. 2018.

    Ne mogu da verujem da je osoba poput Sotirovske postala neko i nesto. Od nizerazednog novinara da vrlo velike , ozbiljne i odgovorne funkcije. Zemljo Srbijo, nema ti spasa!!!

  • Dragan

    01:55 // 8. 2. 2018.

    Zasto ne bismo imali uvid u nacrt ugovora (ili potpisan ugovor) pa da konkretno pricamo? To o cemu je bilo usmeno reci nije od znacaja za "Res publica" (javnost, javni znacaj).

  • sneza

    08:52 // 8. 2. 2018.

    Nema ograničenja - naravno, al zato će lepo uvesti takse za Low cos kompanije (dosad su bile 0 din) i ćao jeftine karte i vremenom će rastrerati i prorediti letove jednom rečju prećiće na lagano gušenje ovog uspeha niškog aerodroma. A ulaganje je čisto zbog stvaranja rezervne opcije beogradskom aerodromu u slučaju vremenskih neprilika, biće im tad jeftinije da im niški bude bekap varijanta.

  • deki

    09:18 // 8. 2. 2018.

    uzmi racun i pobedi -uzmi pasos i pobegni

    • Milisav

      10:24 // 8. 2. 2018.

      A, gde da begam drugar? Usvet. Da vatam bes. Da sam pomlad. Ovakav sa 70 god. Ćutim. Javim se, ko sad, da m lakne na dušu. I trošim evrići, 145 za mesec.

    • Bata Petrović

      11:05 // 8. 2. 2018.

      Od kako je gavran pocrneo najgori su mrzeli najbolje. Zato najjbolji moraju da se pakuju i odu. Oni mogu i van zemlje da opstanu i žive normalno jer imaju znaje i stručnost. Najgori nemaju ništa osim bezvrednih diploma i trenutnih visokih pozicija u državi i društvu.Najgori nikada ne bi dosegli ove pozicije da narcisodni politički maneken Tadić nije uništio jedinu vrednu stranku u Srbiji.

  • milorad

    14:24 // 8. 2. 2018.

    Kakva je to Ministarka, po dobroti duše, po pripadnosti pravolavnome svetu, kada Krsnu slavu slavi u hotelu? Plus, da među gostima nije bilo mesta za nekoga iz SNS-a ili Vlade? Ali je za čelo sofre sedeo Kajl. Neko će reći, da je to njena privatnost. E, dodao bih, nije samo njena, nego i moja. Ona je JAVNA LIČNOST, te kao takva, podložna skeniranju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: