Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 5. 1. 2016.

Ministarstvo: Šaljemo inspekcije u niški Dom učenika

dom Šta se zbiva iza zidova Doma učenika?; foto. DUS

Nakon samoubistva šefice vaspitne službe Doma učenika srednjih škola u Nišu, Ministarstvo prosvete će u ovu ustanovu poslati nadležne inspekcije i, kako kažu, preduzeti sve zakonske mere.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • mobing

    11:12 // 5. 1. 2016.

    nije ništa novo i ništa neuobičajeno kod nas. Klasika je samo da je teško dokaziv zahvaljujući poltronima koji uživaju u vertikalnom mobingu nad kolegama. Svako ko trpi mobing mora da zna da samoubistvom neće nauditi moberima, ali hoće brojnim dokazima, jer moberi su toliko bahati da ostavljaju potreban broj pisanih tragova kojima ćeš u odgovarajućem trenutku obrisati pod njima.

  • PEDAGOG ALEKSANDRA

    11:28 // 5. 1. 2016.

    Mora se hitno imenovati novi UO, jer je predednik odavno podneo ostavku. Takođe postaviti kvalitetnog vd direktora, do imenovanja novog. Imenovati krivce zbog dugogodišnjeg cirkusa u ustanovi.

    • Nesa

      17:59 // 5. 1. 2016.

      Pa objavite ko je clan UO i ko ga je postavio tamo, koja stranka i ostalo ako znate. Imamo prava mi obicni gradjani da znamo ko verifikuje sve te odluke, ko predlaze i smenjuje rukovodioce, ko potpisuje vazne odluke u firmi, mozda nam to da odgovore na neka druga pitanja.

  • Goran

    11:55 // 5. 1. 2016.

    Gde je bila inspekcija do sada? Ćutanjem podržavali kriminal! U školi u kojoj radi, direktorka vrši mobing, uništava školu... Ja sam jedini uspeo da se suprostavim diktaturi direktora i sada sam na meti direktora. Inspkeciji sam prijavio, ali podrška direktoru postoji da radi šta hoće. U Srbiji potrebno je hitno smeniti veliki broj prosvtenih inspektora!!!

  • Miroslav Todorović

    15:10 // 5. 1. 2016.

    Gospodine PEDAGOG ALEKSANDRA... zbog dugogodišnjeg cirkusa u ustanovi. А зашто се раније нисте огласили, треба ли некога убити да би прогледали. Град је онакав какви су његови житељи. Много тога се дешава а да сви ћуте и, тобож, гледају своја посла. Дошао је ђаво по своје, а политичари Ниша гледају своје џепове. Много је питања, али овде нема коме да се поставе, нити има ко да одговори. Град са то

  • lj

    15:27 // 5. 1. 2016.

    Oholost i bahatost je odlika ovih direktora i potonisanje rosvetne inspekcije tim direktorima jer predstavljaju SNS ili bilo koju opciju valsti. Inspekcija nema integritet da bi bili to sto jesu.
    Koliko treba zrtava da se narod digne protiv ovakvih bahatih direktora.
    A sudstvo je prica za sebe predmeti se vuku preko godinu dana a da nisu otvoreni predmeti.

  • Prof M. Mitić (STŠ)

    17:58 // 5. 1. 2016.

    Ako pokušaju da eksperimentišu, sa vd direktora iz reda zaposlenih, neće biti rezultata. To znaju i zaposleni u Domu, ali pojedini gaje ambicije bez pokrića.

  • Dragoljub J.

    18:11 // 5. 1. 2016.

    Sve će da se završi kao u filmu "Majstori, majstori". Večera, piće, cepanje prijave i jedno veliko ništa. Eto šta će biti na kraju.

  • soca

    09:18 // 6. 1. 2016.

    Sve su to kadrovi direktorski g.Perisica,jad i cemer.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: