Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:47, 24. 8. 2020.

Ministarstvo: Smena direktora škole u Surdulici u skladu sa zakonom

šumarks škola Iz Ministarstva kažu da je direktor dokumentaciju trebalo da dostavi najkasnije do 27. jula, ali da ona nije bila potrebna za okončanje zapisnika; foto: skolapancic.edu.rs

I dok Vladica Gavrilov tvrdi da je sa mesta direktora Poljoprivredno - šumarske škole “Josif Pančić” u Surdulici smenjen neosnovano i nezakonito, te da će pravdu tražiti na sudu, iz Ministarstva prosvete navode da je sve urađeno po zakonu. Gavrilov je razrešen sa funkcije nakon inspekcijskog nadzora, ali napominje da je zapisnik zaveden dan pre nego što je poslao dokumentaciju bez koje nije moguće završiti zapisnik.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sasko

    11:11 // 24. 8. 2020.

    Naravno da inspekcija treba da radi svoj posao ali treba da radi i u ustanovama
    gde zare i pale naprednjaci....ili ve naprednjaci lopovi da budu unapredjeni

    • Surdulicanin

      02:40 // 27. 8. 2020.

      Sasko ne bre burazerce pa oni su vise u kriminalu nego bilo koja inspekcija u srbiji, ima li vece sekte od snsa i vukasenka!

  • CR7

    10:46 // 24. 8. 2020.

    Koliko je tu neregularnosti u lokalnoj vlasti trebalo bi poslati kompletnu republičku inspekciju.

    • Surdulicanin

      02:38 // 27. 8. 2020.

      Pa republicka inspekcija je jos gora i korumpirana ni sam hag ne bi razresio prvo u republici da se razcivija pa onda redom opstina po opstina vukasenko je kriv za sve!

  • Marijana

    10:23 // 24. 8. 2020.

    Nedopustivo i neobjasnjivo ponasanje je da su bivsi direktori skola igrali kako rukovodstvo Opstine Surdulica svira. Mnogo su se razigrali i vreme je da kolo stane.

  • Pera Mitic

    10:39 // 24. 8. 2020.

    Ajmo da se ne pravimo da nista ne znamo. Godinama Novica zari i pali po Surdulici, vredja drzavu a ta ista drzava mu placa direktore koji po njegovom nalogu gde god stignu vredjaju i institucije i ministarstva. Tome mora doci kraj.

  • Davor Milutinovic

    10:05 // 24. 8. 2020.

    Ne razumem direktore koje su dosli po direktivi Novice Tonceva na tu funkciju,zar su misli da su im fotelje ocevi ostavili u nasledstvo.A svi od reda muljali kolko su mogli.

  • Davor Milutinovic

    10:14 // 24. 8. 2020.

    Gospodja presednica opstine Surdulice treba da zna da u institucije rpublike Srbije,a gde spadaju i skole dolaze inspekcije.I svako ko ne radi po zakonu normalno da bude smenjen.Tako je barem u drzavnim institucijama republike Srbije.Ne znam kako se to odvija u njihovoj Uzickoj Republici!

  • CR7

    10:42 // 24. 8. 2020.

    Ne vidim ništa neobično da ispekcija radi svoj posao. Njihova povećana aktivnost implicira da se u Surdulici tj. u tamošnjoj lokalnoj vlasti obavljaju sumnjivi poslovi koje treba proveriti.

  • CR7

    10:44 // 24. 8. 2020.

    Povećana aktivnost inspekcija je jasan pokazatelj da se tamo događaju razne nepravilnosti.

  • DUNĐER ali iz Niš

    14:49 // 24. 8. 2020.

    Generalno Novici je došao kraj u vođenju Surdulice.Sve je muljao gde je stigao i uzimao koliko mu trebalo.Ta priča da je iz bogate familije ne pije vodu.Što je najgore a to je da i ovaj njegov Stanislav počeo da šerifuje i bahatost pokazuje gde stigne.Naravno u Nišu je manji od mahovog zrna i čuti ko miš.Neznam zašto ne isplaćuje plate osoblju hotela u Nišu-stalno otvoren konkurs za sva radna mest

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: