Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:41, 18. 11. 2016.

| Društvo

Ministarstvo: Zakazivanje pregleda za 50 sekundi

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Brže do izabranog lekara Foto: ilustracija; domzdravljanis.co.rs
Brže do izabranog lekara Foto: ilustracija; domzdravljanis.co.rs

Brže i efikasnije zakazivanje lekarskih pregleda, kažu u Ministarstvu zdravlja, od danas je moguće i za građane na jugu Srbije putem Nacionalnog kol centra.

Broj telefona na koji građani mogu da zakazuju preglede na teritoriji cele Srbije je 011-362-0000, a centar će raditi svakog radnog dana od 8 do 20 sati.

Građani su se žalili da im se na lokalnim kol centrima niko ne javlja i da je uvek zauzeto i zbog toga im preporučujemo da koriste Nacionalni kol centar koji im omogućava da pregled kod izabranog lekara zakažu za svega 50 sekundi – kažu u Ministarstvu.

Na ovaj način, dodaju, moćiće da se zakažu pregledi kod izabranog lekara, pedijatra, stomatologa, ginekologa i specijaliste. 

Lokalni kol centri i brojevi telefona zdravstvenih ustanova ostaju u funkciji, dodaju, ali preporučuju da građani koriste Nacionalni kol centar jer će pregled tako mnogo brže zakazati.

Nacionalni kol centar je, kažu u Ministarstvu, počeo da radi u okviru primene Integrisanog zdravstvenog informacionog sistema.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mirko

    09:58 // 11. 12. 2023.

    Nacionalni kol centar je zauzet već satima. Uporno pritiskam na redial i ovo će da ide na YouTube i na TikTok da svako vidi da satima ne može da se zakaže pregled a za koji dan treba glasati za SNS koji nam je ovaj sistem napravio.

  • milica

    13:30 // 19. 11. 2016.

    Ko uspe da pozove ginekologiju zeleznicke ambulante u Nisu i zakaze pregled,lakse ce sedmicu na loto da dobije.Od toga nema nista,narocito u unutrasnjosti.

  • Kleopatra

    09:05 // 19. 11. 2016.

    Ma kako da ne....sve nek ide preko Bg-a, a jug najbolje da i ne posoji, mi ćemo da statiramo u ovoj zemlji kao prosta,zatupjena radna snaga i aminujemo svakom njihovom hiru! Bravo i za moje sugrađane, nekada smo odavde pokretali promene u zemlji ,a sada ...samo se pljujemo međusobno....ma bravoooo!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: