Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 19. 1. 2016.

Ministarstvo ćuti o partijskom direktoru Doma srednjoškolaca

dom učenika Novi direktor Doma funkcioner Pokreta socijalista; foto: JV arhiva

I dok u Upravnom odboru niškog Doma učenika srednjih škola i dalje tvrde da nisu Ministarstvu prosvete slali predloge za direktora, u Ministarstvu ne odgovaraju na osnovu kojih kriterijuma je za direktora postavljen zaposleni na određeno vreme i član Pokreta socijalista.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Bosanac

    13:25 // 19. 1. 2016.

    Znaci tri puta je biran direktor i sva tri puta su izbijali skandali i medijski naslovi i incidenti. Bravo Sekulicu, pravi si napredni kadar! Slika i prilika...

  • Slavko

    13:13 // 19. 1. 2016.

    Da rezimiramo.UO SNS-a u Nisu se nije mesao u izbor V.D ali su dali predlog da bude neko iz kolektiva.Zaposleni unutar doma imaju svog kandidata, ali se na kraju izabere covek koji je iz Pokreta Socijalista koalicijalnog partnera SNS-a.A UO SNS kaze nismo mi odlucili, nego Ministarstvo prosvete koje zna da je stranacki covek koji je tu tek nekoliko godina, najbolje resenje.Ma sta kazete :)

    • Helena

      08:47 // 20. 1. 2016.

      u totalno poremećenim međuljudskim odnosima u Domu, koji datiraju još od bahatosti pred prethodne direktorke, itekako je najbolje rešenje neko ko je skorije upošljen, na koga nisu uspele da utiču sve te intrige, te se ne mora svrstavati ni na koju stranu podeljenog kolektiva...

  • Mika

    14:47 // 19. 1. 2016.

    Sad li je član Pokreta socijalista? Ko ga zna, zna i koliko je promenio partija.

  • sima zima

    12:57 // 19. 1. 2016.

    Stigli decembarski racuni za daljinsko grejanje. Toplana opet pljacka!!!!

  • Kapetan Knežević kas. "S. Sinđelić"

    15:23 // 19. 1. 2016.

    Istina o novom imenovanju je poznata i tužna. Ne treba je skrivati, jer umesto rešavanja problema oni se produbljuju. Poziv za JV, da istinom poštuju čitaoce.

  • Bata

    20:47 // 19. 1. 2016.

    Pitaj bata Raku...

  • Perica Mali

    15:53 // 19. 1. 2016.

    Jedno pričaju, podmuklo i kvarno rade. NajNaprednjačkije narode Juhahanski!

  • nislija

    13:02 // 19. 1. 2016.

    U kojoj god da je partiji čovek je i veoma pošten

  • Lik iz centar

    21:29 // 19. 1. 2016.

    idu lokalni izbori,pa nislije "naostrite" olovke,i izadjite da glasate.glasajte za bilo kog,za kog mislite da je najbolji,samo nemoj da presedite kuci,i da vasim neizlaskom indirektno ucestvujete u pobedi onih koji nemaju ni 25% podrske ukupnog stanovnistva.a kako vidimo,oni se bas bahate po nisu,ko da im ocevi ostavili nis i funkcije na cuvanje.

  • stole stanojevic

    13:02 // 19. 1. 2016.

    Mislim da je upravni odbor na zakoniti i pravni nacin obavio svoj posao a normalno da ministsrsvo bira koga ce postaviti ipak mislom da je predlog dobar jer se radi o mladom i strucnom kadru i da ce poboljsati siguaciju u domu

  • Cobi

    19:53 // 19. 1. 2016.

    Mogu svi da se slikaju,reko čika Vulin ko mora biti i .

  • mima

    13:03 // 19. 1. 2016.

    mislim da je ovo ispravna odluka,bez favorizovanja i ispunjavanja zelja ovih i onih.uvek ce biti nezadovoljnih.procenili ljudi ko moze da se nosi sa tim problemima.

  • Nislija Iskonski

    19:58 // 19. 1. 2016.

    Hteo sam da komentarisem ali definitivno ne vredi , nema nama pomoci . Zaboravi se nesreca sa Tatijanom i ludaci srljaju dalje , razulareni , neljudi... Ovde vise ni bog ne pomaze... Laka ti zemlja Srbijo

  • glavurdan

    22:55 // 19. 1. 2016.

    Bata Raka privatizovao Studentski centar I tu je ne zamenjiv pa je redno da se pita malo po komsiluku koga I gde. Smeniti sve bajate kadrove.

  • Iz ispricanog na JV...

    00:47 // 20. 1. 2016.

    ...zadnjih godinu dana u toj firmi vlada cirkus jer se trose BUDZETSKA SREDSTVA-NASE PARE. Jedini koristan predlog je celu firmu raspustiti jer tamo nevezarosi nisu mogli da se zaposle. Raspisati tender i do septembra decu dati drugoj firmi na cuvanje. Do tada svima knjizice u ruke i novi konkursi za prijem radnika. Od portira pa nagore i policija da proceslja sve papire unazad 10 godina.

  • Natasa

    15:28 // 19. 1. 2016.

    Samo odgovornim radom kao sto radi Sekulic moze da se uradi nesto korisno u ovom sistemu. Nama trebaju novi ljudi, mladi, ambiciozni, skolovani, energicni i uporni. Dosta nam je istrosenih politicara. Dajmo sansu mladima.

    • Bosanac

      23:38 // 19. 1. 2016.

      Pa jel vidis sta ti je taj mladi i napredni kadar uradio? Tri puta je postavljao direktora i tri puta je napravio skandale i incidente (neki su se nalazost i tragicno zavrsili)...zamisli ceo grad sa Sekulicima....NapreDNO!

  • Sasa

    20:48 // 19. 1. 2016.

    Uvek ce nekome nesto smetati i nece uvek svi biti zadovoljni. Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali smatram da upravni odbor i njegov predsednik obavljaju dobar posao.

    • Bosanac

      23:40 // 19. 1. 2016.

      Jel ste to rekli i onoj nesrecnoj zeni?
      Obraza nemate, sram ne poznajete!

  • helena

    08:51 // 20. 1. 2016.

    da li je trebalo izaći na ulici, uzeti prvog prolaznika za ruku, vanstarnačku ličnost, postaviti ga za vd direktora da bi bili zadovoljni..

  • Miljan S.

    20:46 // 19. 1. 2016.

    Samo radom moze sve da se prevazidje, a Sekulic je mlad i sposoban momak zeljan dokazivanja i rada.

  • narod pita

    22:03 // 19. 1. 2016.

    Šta vam Raka smeta dajte mu sansu ovi su svi izlizani on sistem poznaje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: