Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:09, 14. 11. 2018.

Ministarstvo ćuti o slučaju Aleksinčanke koja sumnja u dijagnozu tumora

Jelena Lazarević "Čekala sam dan svoje smrti"; Foto: FB Jelena Lazarević

Već više od 20 dana nema nikakvog odgovora iz Ministarstva zdravlja povodom navoda Jelene Lazarević iz Aleksinca da su joj lekari u Nišu postavili pogrešnu dijagnozu karcinoma grlića materice, što ona dokazuje tvrdnjom da su joj lekari u Švedskoj rekli da je zdrava žena i činjenicom da je i dalje živa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Срба

    12:20 // 14. 11. 2018.

    Наравно да ћуте.Врана врани очи не вади.Ако због икога нестанемо као нација-биће то због беломантилашке похлепне и бахате мафије.Довољно је само затражити помоћ у КЦ Ниш и већ кроз (катастрофално дрзак, незаинтересован и саркастичан)начин на који комуницирају са вама биће вам јасно да их ваша здравствена добробит и живот уопште не интересују.Пацијенти су им као покварено месо у касапници,за бацање

    • Зорјанка

      16:27 // 22. 11. 2018.

      Јој, Србо, молим Вас, немојте да генерализујете. Позитивни изузеци увек и у свему постоје. Па и у КЦ Ниш. Наводим управо, нажалост из свог искуства, Радиотерапију КЦ Ниш. Боравила сам тамо свакодневно више од два месеца, сада одлазим на контроле и нисам, заиста, ни према себи ни према другим пацијенткињама, видела дрскост, незаинтересованост, сарказам. Огрешила бих душу, ако бих другачије рекла.

  • marko

    13:32 // 14. 11. 2018.

    samo što nigde ne vidosmo zvaničan dokument švedskih lekara o tome šta ona kao pacijent tvrdi...
    e, baš svašta

    • Naissus

      21:58 // 14. 11. 2018.

      @marko
      Dokument postoji. U clanku je na nekoj od strana portala. JV su prilozili sliku dokumenta na kome se jasno vidi da karcinoma nema. Dakle, nemoj da pricas nesto o cemu nisi obavesten. To je tako tipicno za SNS - vi se u sve razumete a ustvari ni o cemu pojma nemate

  • Mara

    13:49 // 14. 11. 2018.

    Bruka.Koliko li je takvih ljudi

  • Jelena Kocic

    14:38 // 14. 11. 2018.

    Nalaz je mogao da bude greska ali da ginekolog tvrdi na osnovu najobicnijeg pregleda da je u pitanju metastaza i da je kasno za operaciju to je vec nesto drugo.Upoznata sam sa slucajem pa mogu odgovorno da tvrdim da ovo nije usamljen slucaj ali je Jelena dovoljno uporna da istera svoju pricu,na cemu joj cestitam.Drugi i ne pokusavaju jer nemaju ni kome da se obrate u ovoj zemlji.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: