Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:56, 4. 10. 2021.

Ministarstvo pravde: Profesor DIF-a Marković lečen pravilno, umro u bolnici u Prokuplju

zatvor Prokuplje Marković preminuo u bolnici, tvrde u Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija; foto: Lj. M.

Da je Saša Marković, profesor DIF-a koji je juče ujutru preminuo od posledica kovida dok je služio zatvorsku kaznu u prokupačkom zatvoru, imao potpunu lekarsku negu, tvrde iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija pri Ministarstvu pravde. Iako su u prokupačkoj bolnici negirali da je pacijent pod tim imenom primljen u tu ustanovu, iz Uprave tvrde da je on tamo umro, nakon što je transportovan kolima Hitne pomoći usled pogoršanja stanja u nedelju rano ujutru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • B.Petrović, dipl.kokoškar

    18:26 // 4. 10. 2021.

    Ima li još nekog u ovoj jadnoj, zatucanoj i pljačkanoj Srbiji da veruje BILO KOM srpskom ministarstvu??

    • Des - pot

      18:58 // 4. 10. 2021.

      Nažalost, ima ih i više nego što mislimo.

  • Torpedo

    19:02 // 4. 10. 2021.

    I,sad sta ,kome verovati ? Podrska porodici da istera stvari na cistac, jer vrana vrani,oci ne vadi ! Izjave ne bi progutao pas s maslom, totalne nebuloze ! Svi beze od odgovornosti, nemar i neznanje, ociti !

  • Laž

    19:54 // 4. 10. 2021.

    Ovo je sramota kakve laži oni iznose da bi sačuvali svoje stolice. Srbijo, dotakla si dno!

  • Petrović

    22:56 // 4. 10. 2021.

    Laž je očigledna,bolnica kaže nije primljen a hitna ga prevezla u bolnicu.Sve je jasno,veliki propust u lečenju i umesto da se uhapsi krivac izmišljaju se laži.Saša,počivaj u miru,borićemo se za pravdu sve dok krivci ne budu na robiji.

    • Bata Petrović, dipl.penz.maš.

      08:58 // 5. 10. 2021.

      Niš 1985. godine kada sam službeno proveo napolju nedelja u Karlsrueu, svakog jutra, gledajući Nemce dok sam isao prema fabrici mi se NAMETALA jedna ista misao:
      Osim rođenja i smrti, u Srbiji je SVE laž, kompromis, kombinacija, podmetanje, namestanje, petljanje, muvanhe, zavlačenje, odugovlačenje, nečinjenje, improvizovanje, SVE OSIM ISTINE.
      Takav smo narod I sve OVO što se događa je prirodno

  • slavko

    20:54 // 4. 10. 2021.

    Da li ce se raditi obdukcija? Kako moze covek da umre naprasno,a pre toga mu bilo dobro?Slusate SZO?Ima li jos ljudi medju neljudima?

    • Срба

      23:11 // 4. 10. 2021.

      Не засмејавајте нас! Хајде да се кладимо да је у Потврди о смрти унапред штиклирано/попуњено да се обдукција НЕ тражи, а онда је тај папир тутнут у руке растројеном члану породице (који је дошао да преузме покојног) да га потпише- без објашњења. Оног тренутка кад се то потпише- ЋАО! Лекарске и остале грешке у Србистану црна земља покрива.

    • slavko

      23:48 // 4. 10. 2021.

      @Srba,znam ja to sve kao sto znam da se nista slucajno ne desava i da iza svega stoji ZLO,kod nas oliceno u coron AV irusu!

  • KAŽU, REKLI......

    20:27 // 4. 10. 2021.

    Nema šta da kažu, reknu u upravi i ministarstvu..... traźite IZVEŠTAJE !!!

    • Срба

      22:56 // 4. 10. 2021.

      Могу они да траже….Ал, ај’ да видимо дал’ ће да добију.

  • Milos

    22:55 // 4. 10. 2021.

    Ovo treba istraziti, nadam se da ce neki dobiti otkaze i krivicne prijave!

  • Срба

    22:50 // 4. 10. 2021.

    Иххх…па кад неко није лечен правилно у Србији?? Ајте, немојте молим вас…ми смо овде извор медЕцинског знања, памети, умења, искуства…цео свет се угледа на Ниш, Југ, поготову кад уђете у болницу, здравствену станицу, дом здравља-све пршти од љубазности, стручности, предусретљивости, милине….. људи, бре, у Србији од врућих колача умиру кад су у болницама и осталим установама! Нисте то знали??

  • Natasa

    22:43 // 4. 10. 2021.

    Ocigledno se desio ogroman propust...videti kakvu terapiju je primao covek i u kakvim uslovima...lekarska komora mora da preispita rad nadleznog lekara! A ministarstvo pravde preuzme odgovornost! Porodici podrska da isteraju ovo do kraja! Covek prosao gore nego siledzije, kriminalci i ubice!

  • Milan Stevanović

    22:24 // 4. 10. 2021.

    SRAMOTA! Veliko sramota!
    Čisto pranje ruku! E moja Srbijo na najniže grane si spala, ko izadje poslednji neka ugasi svetlo! Tuga…

  • Dana Tomašević

    10:04 // 5. 10. 2021.

    A moja dva doktora iz Žitnog potoka koji su nedavno preminuli od korone tuga i velika žalost , da li je tu bilo adekvatnog lečenje od njihovih kolega i sad u toj ambulanti nema doktora i gde će taj jadni narod na lečenje , da ide u Prokuplje u tu bolnicu a čime kad nema ni autobusa do Prokuplja sramota put Žitni potok - Prokuplje ne radi, a ovo je strašno ali se zato pravi auto-put do Drača

  • Dragan Petrovic

    07:40 // 5. 10. 2021.

    Strasno,ubice u belim mantilima,nije cudno kad je ministar dr Smrt...ko udje u nisku ili prokupacku bolnicu i izadje sa glavom na ramenu taj je sretnik...nemar,javasluk,neznanje,korupcija...LAZ je postala istina u Srbistanu...da li ce doci vreme da ubice odgovaraju...gde im je savest,moral,Hipokrat,a da bitna je partijska knjizica...

  • Ivan

    10:57 // 5. 10. 2021.

    Kad bi Južne vesti počele sa novinarskim istraživanjem po Prokupačkim ustanovama a posebno i na prvom mestu Socijalne službe iz ovog grada,svašta bi isplivalo na površinu.....nemar i nebriga za ljude je nešto ne dopustivo......

  • Batak

    01:09 // 6. 10. 2021.

    Da izadje ministar zdravlja i njegovi bliski saradnici na nama dragoj televiziji rts i da nam kaže gde se taj čovek zarazi i ostali zatvorenici na kojoj svadbi u koju kafanu u kom kafiću.........unaperd hvala na odgovoru

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: