Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:07, 29. 12. 2017.

Ministarstvo trgovine preispituje isključenja struje Nišlijama

protest upss Nekad protesti imaju i rezultate; Foto: JV/M.Z.

Zato što Elektrodistribucija postupa prema dužnicima protivpravno i nepošteno, kako tvrdi Centar za zaštitu potrošača, Ministarstvo trgovine pokrenulo je postupak za zaštitu kolektivnog interesa građana Niša i pozvalo “na raport” EPS.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nisliski mohikanac

    17:52 // 29. 12. 2017.

    Aj i to cudo da vidimo ali rwcunajte na to da se u epsu niskom svi guraju da budu privedeni zato sto posle toga odmah idu na sefovsko mesto. Kao posle mature

  • ljut Nislija

    11:01 // 30. 12. 2017.

    dobro od sutra ni ja ne placam struju ako mogu njih 50 do 60 coveka koji su uvek ranije muvali sa strujom sad da dizu dreku i da im je drzava kriva sto nije po njihovom ajde onda svi da ne placamo nista ako za njih moze da prodju daj onda svima besplatno - zna se mesecna obaveza -

    • Nislija

      13:59 // 30. 12. 2017.

      Epa vidis nisi krali svi.Nama su pocetkom godine dosli iz distibucije,zazvonili,javili se da rade nesto oko brojila i otisli,a nikakav zapisnik nisu ostavili.Par meseci kasnije eto ih opet i ustanovili da su drzavne plombe na brojilu ostecene,tj nisu stisnute.Pa sta mislis ko ih nije stisnuo?Dokaz nemamo da su radili na brojilu i sad nam je iskljicena stuja i terete nas za neovlascenu potrosnju.

    • Nislija

      14:11 // 30. 12. 2017.

      Nastavak.Sada nas bukvalno ucenjuju kako bi nas ponovo prikljucili iako struju uredno placamo od uvek.Ceo taj postupak vode po principu kadija te tuzi-kadija ti sudi.Tako da ljudi dobro vodite racuna sa njima kad dolaze kao da rade oko brojila,jer moze svakom da se desi.Ovo je narocito problem po zgradama,jer imaju svoje kljuceve od ormana i nikom se uglavnom i ne javljaju,a posle mi ispastamo.

  • prof dr CVETKO prvi

    14:15 // 30. 12. 2017.

    Samo vi spavajte na to uvo !

  • Baki

    15:47 // 30. 12. 2017.

    Zbog nebaždarenih brojila sigurno ne isključuju struju, jer se tu ne zna na čijoj strani je šteta. Očito su sva isključenja primeri grubih greški merenja do kojih dolazi usled nepravilnog povezivanja brojila i/ili ispred brojila. Tada je merenje utrošene električne energije manje za 1/3, 1/2 ili čak 3/4. E, to se već zove krađa.

    • Bane

      10:52 // 2. 1. 2018.

      I ?Sta si ti sada rekao novo i u vezi teme u ovom clanku. Niko ovde ne prica sta je kradja a sta nije nego se prica o postupku ED koja ako cemo posteno krade od svih domacinstava u Srbiji.Da se razumemo-nisam ni za kakve kradje. Ali..kad procitam ovakve kometare muka mi je.Pametnjakovici koji se drze slova zakona doslovce, a ne znaju nista o sadrzini svega toga.Sta li ima veze ovo sa temom clanka?

  • Preispitivanje svesti

    11:21 // 1. 1. 2018.

    I ovim gradjanima je omogucen docek Nove godine besplatno na trgu iz budzeta.

  • Sinisha mali

    20:36 // 1. 1. 2018.

    Ko je ukrao da vrati

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: