Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 4. 11. 2016.

Ministarstvo vratilo licencu "problematičnom" nastavniku

Ćele kula Spor traje od marta prošle godine; Foto: google maps

I dalje traje borba nastavnika matematike Ljubiše Dinića da vrati radno mesto u Osnovnoj školi “Ćele-kula”, a nakon što mu je Ministarstvo prosvete vratilo licencu, očekuje se okončanje postupka kojim treba da se utvrdi da li je legalno otpušten. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Snezana Markovic

    14:31 // 4. 11. 2016.

    Slucajno sam bivsa ucenica te skole i tada je gore pomenuti nastavnik bio problem,ucenici su se prebacivali u druge skole eventualno druga odeljenja u kojima on nije predavao matematiku..Smatram da je odavno trebao da izgubi licencu za bilo koji rad u prosveti jer je psihopata..Njegova parola je bila bog zna za pet,on za cetiri,a svi mi za trojku,dvojku i jedinici..

    • Joshua

      19:15 // 4. 11. 2016.

      Ako je Bog znao za 5, sta li smo mi koje je Ljubisa spremao za takmicenje... Mnogo bre lupate vi sto ste navikli da vam deca imaju sve petice

    • marija

      21:17 // 4. 11. 2016.

      Snezana,slucajno sam i ja bivsa ucenica i gore pomenuti nastavnik je samo trazio od ucenika da uce i pravedno ocenjivao ucenike ako je to psihopata po Vasem kriterijumu to mnogo govori o vama a ne o nastavniku

  • Lahor

    12:24 // 4. 11. 2016.

    Pravda je pobedila

    • nenad 2008

      18:59 // 4. 11. 2016.

      Pravda je jednaka za sve. Kako će je ko poimati i prihvatati, stvar je pameti i intelekta. Bilo kako bilo, ovaj galimatijas sigurno će imati kraj. Kakav, za aktere nebitan, za roditelje i đake vrllo bitan, jer čini se da je Lj.D. blizu penzije.

  • OŠ "Ćele - Kula"

    12:21 // 4. 11. 2016.

    je nekada bila škola sa velikim brojem učenika, naravno tada nije u njoj radio ovaj nastavnik. Sada njene učionice zvrje prazne, dok se dograđuje OŠ"Dušan Radović". Bilo bi interesantno da saznamo zbog čega roditelji, koji nisu menjali adresu stanovanja, a predavao im je ovaj nastavnik, svoju decu upisuju u udaljenije škole, "Dušan Radović" i "Sveti Sava".

    • Овца за шишање

      14:28 // 4. 11. 2016.

      СВЕ школе су некада биле са великим бројем ученика, тако би било и да је радио овај наставник. "Душан Радовић" се, како кажете, дограђује, јер убрзано расте насеље у околини. Помињете родитеље, још, који нису мењали адресу становања, а он им предавао?! Како, када тада није радио у школи? И, да ли баш нико није мењао адресу становања?! Значи, ваши аргументи су СЛАБИ. Он ДРЖИ до себе и свог предмета

    • Marija

      21:21 // 4. 11. 2016.

      Bila je skola sa velikim brojem ucenika istina ali kako objasnjavate to da "problematični nastavnik" već dve godine ne predaje nastavu a u ovoj skoli se i dalje smanjuje broj učenika?Pa ko je za to kriv? Ne možete okriviti "problemaičnog nastavnika" za period u kome uopštenije predavao učenicima . Jel je ovaj nastavnik za sve kriv pa ispada da je žrtveni jarac po vama.

  • Marija

    21:55 // 4. 11. 2016.

    Ovo nije borba samo Dinic Ljubise, ovo je borba svih prosvetnih radnika i zaposlenih protiv nasilja i zlostavljanja na poslu od strane nadredjeniih , ovo je borba za pravdu i sve zaposlene koji trpe torturu . Verujem da ce pravda pobediti na kraju

  • Sinovac

    18:11 // 4. 11. 2016.

    U vreme kada je krajem 80-tih godina prošlog veka O.Š. Ćele kula imala preko 2000 đaka, ovaj nastavnik je radio u njoj sa velikim uspehom. Iza njega je ostalo i nekoliko učesnika matematičkih olimpijada. Sramno je da nekada dobar advokat Zoran Mitić spada na takve grane i zastupa jednog partijskog aparatčika u spovođenju sile nad osobom sa invaliditetom.

  • Pravda

    19:31 // 4. 11. 2016.

    Advokat Mitic pogresno savetuje skolu i vodi sudski spor. Naime, ovaj spor sigurno ce da se izgubi, ali Miticu mora da se plati, jer ne radi dzabe. Skola gubi ovaj spor, a nastavanik Dinic sve ce to debelo da naplati. Sud je dokazao da nasilja nije bilo i tu je kraj price. Najgore je sto zaposleni cute u toj skoli i podrzavaju nezakonitosti direktora. Kada se opasulje bice kasno.

  • Ricardo

    09:07 // 5. 11. 2016.

    Што пре га поставити да ради у министарству просвете па и они мало да се чуде.

  • Goran

    00:50 // 5. 11. 2016.

    Адвокату није јасно зашто је враћена незаконито одузута лиценца! Питање је само времена и дана, када ће се наставник Динић вратити у школу, јер никаквог насиља није било. Онда ће многи да се питају шта су и како радили и ко ће све ово дебело да плати. Трошкови адвоката, незаконит отказ уговора о раду, судске таксе и доћи ће се до суме од неколико милиона.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: