Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 16. 1. 2013.

Miting zbog preševskog spomenika

Picture-058.jpg

Više stotina boraca iz svih gradova Srbije okupilo se danas ispred zgrade Doma kulture u Prokuplju u znak podrške Vladi Srbije u nameri da ukloni spomenik u Preševu. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milojko

    16:08 // 16. 1. 2013.

    Nebih da budem pogresno shvacen, ali.... Sto se mi ovde kao prsimo kad smo mali i bedni? Zasto ne organizuju protest u Beogradu, pa tamo je Srbija? Njih ima tri miliona, a nas jedva 30.000 stanovnika. To sto kazu kako drzava moze da racuna na nas, pa to je glupost. Svako moze samo u svoje ime da se nudi nekome i svoju glavu stavlja na panj. Cak i ovaj protest moze proste siptare da na pujda na PK, malo se spustite i nemojte da se prcite. A beograd bas zabole za sve nas ovde, preko begaljickog brda se i ne gleda!

    • Milan petrovic

      17:48 // 16. 1. 2013.

      Bas si lupio. Zasto bi Beograd imao tapiju na bilo sta pa i na protest i na stav? Zar da Nis da ceka Beograd da bi shvatio da su mu slinavi siptari pred vratima. Nis treba da ima inicijativu i kad su srpski interesi u pitanju i da preuzme inicijativu za takve stvari takodje.

      Mozda sam te "pogresno shvatio" al cini mi se da se ti plasis siptara Srbine?!

    • prokupcanin

      20:44 // 16. 1. 2013.

      U pravu si,zato te i pljuju!Ovde ljudi hoce da ih lazu,i takve postuju!Pitajte roditelje cija deca su poginula na Kosovu sta ce vam reci,a ne ove klovnove iz udruzenja boraca!

  • milan

    14:47 // 16. 1. 2013.

    Lako je iz Prokuplja dati podrsku,a jos dali i SPS,Pokret Socijalista i URS,smesni ste.

  • Neca PK

    19:49 // 16. 1. 2013.

    Apsolutno podržavam ovaj protest. Najvažnije je da smo Albancima poslali jasnu poruku da smo jedinstveni i da nećemo ignorisati njihove provokacije. Tačno je da bi bilo bolje da je i u Beogradu održan protest, ali za to su kriva patriotska udruženja i pokreti iz Beograda. Svaki protest od nekuda mora početi a ja sam ponosan što je u mom gradu prvi put u celoj Srbiji održan protest zbog ovog sramnog spomenika. Nadam se da će naše nadležne službe ispuniti obećanje ukloniti ovo ruglo od spomenika.

  • Leon

    17:00 // 17. 1. 2013.

    E ovako ovaj protest u Prokuplju jeste znak da gradjani Toplice nespavaju!Pa zar vama nije jasno ko su albanci?To su oni isti koji bih danas ako bih mogli naselili Toplicu i oterali sve ljude odatle!Zar vama nije jasno da Albanci sva prava imaju u Presevu?Zasto Srbi da cute i gledaju kako Srbiju unistavaju.Ovde trebaju posle nas nasa deca da zive.A ne da bude sutra dan ponovljena prica negde u neki drugi kraj Srbije primer kao danas na Kosovu!

  • peca

    14:45 // 16. 1. 2013.

    Podrsku svi daju da se srusi spomenik,a niko da ode da ga srusi.

  • drug Tito

    18:12 // 22. 1. 2013.

    Ovo mora da su moji pioniri. Ako su vas ovi branili, nije ni cudo sto ste ovako dobro prosli. Oni ne bi izdrzali ni voznju autobusom do Preseva a kamoli da sruse spomeni. Gde su ratovali ovi borci? Pitanje za redakciju.

  • vladan kostadinovic

    15:57 // 19. 1. 2013.

    zar vi racunate da je beograd srbija tamo vise zivi crnogoraca nego srba

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: