Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:07, 25. 4. 2022.

| Društvo

Mladim talentima iz Lebana uručene novčane nagrade

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
lebane
Za 26 studenata iz opštinske kase izdvojeno 865.000 dinara;Ilustracija; foto: B. Antić

Najbolji studenti iz Lebana kao nagradu za izuzetan uspeh u obrazovanju dobili su od Opštine jednokratnu novčanu pomoć. Za 26 najtalentovanijih studenta iz opštinske kase izdvojeno je 865.000 dinara.

Studenti doktorskih studija dobili su po 40.000 dinara, master studija po 35.000, dok su najbolji studenti osnovnih studija nagrađeni sa po 30.000 dinara.

Nagrade studentima u Domu kluture ”Radan” uručila je Nataša Stojanović, pomoćnica predsednika Opštine. Ona je istakla da će ta lokalna samouprava nastaviti da na razne načine podstiče mlade talente da ostvaruju što bolje rezultate.

Vaš uspeh je vaše delo, ono što mi možemo je da vas podstaknemo da i dalje ostvarujete dobre rezultate i nagradimo svaki vaš trud. Komisija za mlade talente izvršila je pregled podnetih prijava i tom prilikom konstatovala da 26 studenata ispunjavaju uslove - rekla je Stojanović.

Da će marljivo raditi, ali da će se ubuduće truditi i opravdaju nagrade, kako se navodi na sajtu Opštine, rekli su nagrađeni studenti.

Podsetimo, sredinom prošle godine učenici generacija 5 osnovnih škola sa teritorije opštine Lebane dobili su po 20.000 dinara i poklon plakete.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: