Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:06, 15. 10. 2021.

Mnoga autobuska stajališta u Nišu bez oznaka, nadstrešnica i klupa, građani se žale da su neuslovna

autobusko stajalište Stajališta problem za Nišlije naročito kada je kišno vreme; foto: T. R.

Kada krenu kišni i hladni dani građani Niša koji koriste javni prevoz suoče se sa problemom da dok čekaju autobus nemaju gde da se sklone jer su mnoga autobuska stajališta nezaštićena i nemaju nikakvu nadstrešnicu ili je ona propala. Dok Nišlije preko aplikacije “Prijavi problem” ukazuju i na to da su stanice neobeležene i da se zato često dešava da autobus uopšte ne stane tamo gde treba, na pitanja o ovoj temi iz Direkcije za izgradnju nema odgovora

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • milan

    12:08 // 15. 10. 2021.

    Pametna stajalista ???? Srednja zavarivacka skola bi bolje napravila stajaliste od kvazi namestenpg tendera

  • Banjac

    12:34 // 15. 10. 2021.

    Najsvežiji primer je stajalište u N.Banji kod šest borova ,koje su porušili početkom leta i pretvorili ga u deponiju šuta.Putnici čekaju bus ili u blatu ili na sred kolovoza, a gradonačelnica nam se skoro pohvali kako je cela Banja i okruženje asfaltirana “ grebanim” asfaltom a u stvari gde god kreneš blato do kolena!

    • četvorosmenac

      13:04 // 15. 10. 2021.

      Stajališta nema ni preko puta kod fabrike IMI,bus se čeka na neasfaltiranom trotoaru koji je urastao u korov od jednog metra,sve to treba preskočiti i ući u vozilo.Zato ga većina i ne koristi već pešače kilometrima do rampe.
      Okruženje toliko uraslo u korov i prepuno je fazana pa bih predložio naprednom precedniku banje da umesto otvaranja famoznog Akva parka uveze nekoliko lavova i otvori Safari!

  • Student

    11:27 // 15. 10. 2021.

    Da su samo nadstrešnice problem u ovom gradu bilo bi super... Daleko od toga da nešto valja, na žalost.

  • Jonca

    14:58 // 15. 10. 2021.

    Pa bolje je sto nema,sta god da se napravi,nestalo bi za par dana,takva je svest gradjana.Da je svest na visokom nivou,ne bi se glasalo za jedne te iste unazad 30god.sto za Vucica,sto za Dacica.Da li ste negde videli u civilizovanoj Evropskoj zemlji ili Americi da predsednik ima 2 mandata uvek se trazi bolje,iako je predhodnik mozda bio dobar,osim naravno u Kini i Rusiji gde vladaju dozivotno.

  • Samo vas gledamo šta radite!

    07:22 // 16. 10. 2021.

    Nisu samo stajališta problem
    BILO JE PUNO POGREŠNIH TENDERA, TU SU I KLUPE U PARKU NA KEJU SA VELIKIM UDUBLJENJEM NE MOGU LJUDI DA SEDNU NORMALNO opet ponavljam mnogo je problema specijalno unazad dve godine od kako je dovedena ova ekipa u Kabinetu prijavite Vučiću što ćutite prijavite ih sve do jednog uništili su nam grad oni će se posle ovoga izvući otići će na bolje a ljude će srozati.

  • Razbibriga

    08:38 // 16. 10. 2021.

    Otkako je ,pre deset godina, neka pijana budala, pokupila kolima tokom noci ,stajaliste u Knjazevackoj,prekoputa Slatke kuce, nikada nije novo namesteno ! Dosli su radnici, zaravnali patrljke od stubova stajalista i tako je, evo vec decenija !

  • Rapaic Mira

    19:33 // 19. 6. 2022.

    Prema Vukmanovu autobus br23 na stajalistu po nazivu Oštra cuka je u trnju travi,nema klupe.Kada silazimo pravo u koprive.Znak je postavljen ispred privatne kuce tako kada silazimo prvo vidimo nekoliko velikih pasa koji neprestalno laju(autobus i putnici ih ometaju).Znak je ranije bio 25 metara napred prema Vukmanovu pa bi lepo bilo da se vrati na staro mesto.U ime svih putnika hvala

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: