Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:13, 8. 9. 2010.

| Društvo

Mnogo posla za policiju na Roštiljijadi

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Roštiljijada u Leskovcu

LESKOVAC – Protiv 44 vozača stavljen je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, jer su vozili pod dejstvom alkohola, a 10 vozača zadržano je u prostorijama Policijske uprave do istreženjenja – saopšila je je Policijske uprave u Leskovcu bilans akcije za vreme nedavno održane Roštiljijade.

Za vreme 21. Roštiljijade na kojoj je, kako ocenjuju organizazatori, bilo oko pola miliona posetilaca, nije bilo narušavanja javnog reda i mira sa većim brojem učesnika, a nije ni bilo krivičnih dela sa elementima naselja.

U saopštenju za javnost Policijske uprave se navodi da je policijska uprava tokom Roštiljijade u Leskovcu izvršili 4.725 kontrola učesnika u saobraćaji i otkrila 191 saobraćajni prekršaj.

Takođe kažnjena su 44 vozača koji su parkirali vozila na nepropisnim mestima, a 27 slučajeva ,,pauk’’ je bio angažovan na uklanjanju vozila.

Zanimljivo je reći da Sanitarna inspekcija Jablaničkog okruga za vreme Roštiljijade nije izrekla nijednu kaznenu meru. Inspektori su uzeli 102 brisa i svi su bili ispravni. U okviru 76 kontrola, pregledano su 464 sanitarne knjižice i samo jedna nije bila overena.

- Nije bilo mandatnih kazni prekršajnih prijava i stanje je bilo zadovoljavajuće – kaže dr Goran Stamenković, šef odseka Sanitarne inspekcije Jablaničkog okruga.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: