Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:54, 27. 4. 2022.

Mobilijar na Vizantijskom bulevaru polomljen i nebezbedan

mobilijar naslovna Žele novi mobilijar i traže rešenje kako da ga sačuvaju; Foto: čitalac

Stanovnicima Vizantijskog bulevara hitno je potrebna pomoć oko zamene mobilijara, jer im je zbog polomljenih ljuljaški, klackalica i klupica ugrožena bezbednost dece. Pomoć su tražili i od nadležnih iz “Mediane”, ali za sada nisu uspeli da reše ovaj problem.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Pedjax

    03:11 // 28. 4. 2022.

    Sutra slikam ovo što čami polomljeno u dvorištu vrtića, šaljem vam i da vidite kako će brzo da neko mrdne guzicom. A roditelji će u komentarima da potvrde koliko dugo stoji. Ipak to nije sprava koja je van dvorišta, koju može da lomi ko god naidje sa viškom energije. Mada sam dva puta izbacivao neke klince negde oko ponoći, koji su našli mesto za druženje preskočivši zaključanu ogradu vrtića.

  • ja

    11:43 // 28. 4. 2022.

    Eno ih, popravljaju u Somborskoj, bilo bi lepo svuda.

  • Seljak

    16:22 // 27. 4. 2022.

    Hitno da se pozove onaj pametnjaković sa Palilule, da nam kaže kada će biti saniran mobilijar nakon utvrđivanja nadležnosti.

    • gaga

      15:57 // 28. 4. 2022.

      Za sta placamo komunalni policiju?Gde su pozornici?A video nadzor?Pociniocima telesne kazne;lomi klupu,ljujasku-slomiti mu tuku!sutira korpu...

  • Torpedo

    20:09 // 27. 4. 2022.

    Jurite svoje odbornike , sto ste ih sa odusevljenjem gostili,kad su Vam dolazili na vrata, donosili pakete, zauzvrat kapilarnih glasova !

  • Stojko

    20:38 // 27. 4. 2022.

    A, tek mobilijar kod spomenika Ć.Kula. Prema održavanju, šnjur može da nosi. Nebriga opštine Medijana !!!

  • Pedjax

    02:49 // 28. 4. 2022.

    Nije jedini, gde se okreneš pokidane ljuljaške, ova vrteška, sve gde deluje nepredvidjena sila. Somborski bulevar, kod starih zgrada, stoje ljuljaške pokidanih lanaca ko zna koliko dugo, klackalice slomljenih sedišta. U vrtiću Bubamara stoji natpis da vrteška nije u funkciji već ko zna koliko dugo. Nisu stigla deca da se izraduju čestito novom mobilijaru. Kod Delte isto, samo bez natpisa...

  • Pedjax

    02:58 // 28. 4. 2022.

    Imajući u vidu i svu energiju mladih koji umeju da naprave glupost, polome slučajno, pa čak i namerno, zaključak je da je suviše česta pojava. A najgore od svega je što jedan grad dopušta da to stoji tako polomljeno i da reaguje blagovremeno samo tamo gde je najveća frekvencija ljudi i kada im se ukaže preko medija. Kao da postoji jedan jedini majstor koji ili spava ili ne može da postigne.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: