Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 4. 2. 2013.

Mobilni mamograf u Prokuplju

490x370-DSCF6210.jpg Ilustracija; arhivska fotografija

U cilju ranog otkrivanja raka dojke pokretni mamograf stacioniran je u prokupačkom Domu zdravlja gde će se od 12. februara vršiti besplatni pregledi žena starosti od 40 do 75 godina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zoran

    15:30 // 4. 2. 2013.

    Koja je svrha ovog privremenog putujuceg aparata kad isti ima u bolnici? Gluposti.Danas je svasta vest.

  • Dragana

    21:29 // 5. 2. 2013.

    Za pismene ljude pise da je potrebna knjizica,koja ne mora biti overena.Naucite da citate.

  • dejan

    21:35 // 5. 2. 2013.

    Pa ljudi,krupnim slovima pise da treba knjizica.

    • Zoran

      08:35 // 6. 2. 2013.

      Pise da ljudi moraju da imaju knjizicu ali ne mora da bude overena, sto znaci da ne moze bez knjizice!!!Morate imati knjizicu bilo kakva da je. A ko nema uopste knjizicu ne moze na pregled!

  • Komšija

    20:18 // 15. 2. 2013.

    Andricu, Ljubica Stankovic je zaposlena, za razliku od mnogih lekara, ne zato sto joj je otac lekar, ili zato sto je navodni član neke političke stranke. Žalosno je to što ovaj grad nema više takvog kadra kao što je doktorka Ljubica Stanković, koja je doktorirala sa prosekom preko 9,5 a i dalje ne može da dobije specijalizaciju zbog "tatinih i maminih" sinova.

  • ssssssssssssssss

    19:27 // 4. 2. 2013.

    laz da moze bez overene zdr.knjizice da se obavi pregled,tako kazu a kad zena ode bez overene knjizice oni je vrate....vec vidjeno u drugim opstinama....

    • Vanja

      08:13 // 5. 2. 2013.

      Potvrđujem da ne može bez knjižice, provereno. Čista propaganda. Nije im dovoljno isplativ aparat pa su došli da rade preglede, ali ne može ako nemaš knjižicu jer onda ne mogu da uzmu pare od zavoda :(

  • Gordana

    08:22 // 5. 2. 2013.

    Molim dotičnu gospodju potparolku Ljubicu da ne daje dezinformacije. Bila sam na taj famozni mamograf kada je bio u Svrljigu i vraćena sam jer nemam knjižicu! Pročitala sam da je u Prokuplju drugačije a onda proverila i saznala da nije. Molim da drugi put prvo potparolka proveri informaciju, nismo mi našli noge na put pa da se šetkamo zbog nečije neinformisanosti! Drage, Prokupčanke, ponesite knjižicu da ne bi prošle kao ja!

  • Zoran

    15:52 // 5. 2. 2013.

    Procitajte isto su Juzne vesti pisale za Svrljig.Ista akcija, isti aparat.Ne moze bez knjizice.Stvarno ne razumem zasto plasiraju ovakve lazne informacije.Pa kome je to u interesu?

    • Andriç

      19:44 // 5. 2. 2013.

      Zorane, u interesu je da mnogima da budu u novinama. Doticna Ljubica Stankovic je zaposlena politicki. Zaposlili je zato sto je tata Srbina cerka. Sigurno ne zbog dobrih preporuka...a zbog ovakvih dezinformacija narod ispasta.

  • Marina Rakic

    22:49 // 11. 2. 2013.

    da li neko zna da li mogu mladje zene od 40 god?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: