Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:16, 23. 12. 2010.

| Društvo

Motel Predejane postaje starački dom

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti

LESKOVAC – Privatizovani motel Predejane u samom središtu Grdeličke klisure, biće pretvoren u starački dom ukoliko trasa autoputa u velikom luku zaobiđe ovaj poznati ugostiteljski objekat.

Uz ovu ocenu, vlasnik motela Predejane Dragan Pavlović naglašava da mu motel ne znači previše, jer ima građevinsku firmu u Rusiji, koja mu je i obezbedila sredstva za kupovinu motela.

- Umesto 140 radnika, koliko je sada angažovano u motelu, radiće desetak medicinskih sestara. Meni će i tako biti dobro, a šta će biti sa ljudima koji ostanu bez posla, neka to bude briga države – kaže Pavlović.

Prema predlogu lokalne samouprave Leskovca, izmenjena trasa magistrale trebalo bi da prolazi nedaleko od Predejana i motela, a po sadašnjoj varijanti gradio bi se tunel i magistrala bi u velikom luku zaobišla ne samo Predejane, nego i dvadesetak naselja u kojima živi 14 hiljada stanovnika, a skuplja je za najmanje 10 do 15 miliona evra.

- Naš predlog su prihvaitli ministarstva infrastrukture i prostornog planiranja, ali i CIP, ali za sada nema saglasnosti Puteva Srbije i Železnica Srbije – kaže Živojin Stefanović, predsednik Gradske skupštine Leskovca.

- U Predejanu, akcija za promenu "zvanične" trase vodi se od 2001. godine – kaže Dragan Savić, predsednik MZ Predejana, ali za sada nema konačnog dogovora, što brine sve nas u ovom kraju.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Snežana Čubrilo

    23:44 // 3. 9. 2019.

    Usluga katastrofalna,, posetili smo restoran 03.09.2019. znači razočarenje,, čekali smo porudžbu više od pola sata da bi napokon stigla polu hladna kafa, čorba takodje, a umesto pljeskavice na kajmaku stigli su ćevapi potpuno hladni,,, još pola sata posle čorbe,, dakle ~ocena je čista 0,cena previsoka,, ne zaslužuje~ni kvalitet hrane, ni kvalitet usluge,, bačene pare,,, pa sad izvolte u Motel Pred

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: