Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 15. 4. 2022.

NIS u Nišu gradi skladišta za etanol i biogoriva

nis Raspisan tender; foto: NIS/printscreen

Naftna industrija Srbije će u niškoj Opštini Crveni krst graditi skladišta za etanol i biogoriva, a u planu je i rekonstrukcija naftnih rezervoara u tom gradu. Kompanija je za ove i niz drugih radova raspisala tender za stručni nadzor, a rok za podnošenje ponuda je sreda, 20. april.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Petar SNS

    18:32 // 15. 4. 2022.

    Odličan potez . Da odmah nešto razjasnimo.Politika po strani niti odabiramo stranu . Zna se ko su nam prijatelji ali se i zna da poštujemo sve. Ovo je odlično ulaganje podržavam. Elem da podsetim malo taj NIS kao i Duvanska kao i Beopetrol su bili gubitaši . Sećam se vremena kada je pumper bio kao predsednik države i uvek sam bio zakinut pri točenju . To je prošlo vreme i naravno otpušteni su svi

    • Naftas

      20:17 // 15. 4. 2022.

      Ti sto su "zakidali" su prvo uzeli otpremnine (debele pare) i otisli iz Nis-a da bi posle toga opet bili zaposleni i sad su svi ti rukovodeci kadar po pumpama. Toliko o tome. U ono vreme su svi krali a sad samo Rusi kradu.

    • Sisaci

      19:19 // 16. 4. 2022.

      Nemate pojma. Po definiciji nije moguce da drzavna preduzeca budu gubitasi. Zbog drzavnog i javnog interesa, zbog sigurnog plasmana... Ono zbog cega su "propala" nasa drzavna je neprekidno ispumpavanje svih kategorija sredstava zarad bogacenja POJEDINACA. A zatim fiktivno obaranje vrednost i prodaja tim istim f-nerima ili njihovim kumovima, zenama mafijasima... Zapamtite to za sva buduca vremena

  • Petar SNS

    23:10 // 15. 4. 2022.

    Poruka za NAFTAŠA : Ti očigledno živiš u nekim prošlim vremenima . Rusi su spasili NIS . Fala bogu niko nije vraćen jer neradnike i one koji su loši radnici niko ne želi . I da narod ima poslovicu za takve kad se razumeju kažu kao Marica u kriv krastavac . Hvala lepo dovidjenja .

  • Срба

    04:01 // 17. 4. 2022.

    Што јужније- то тужније.
    У Блејограду и на северу само фина и чиста производња (козметика, чоколаде, електроника, логистика, а на југу- мотај токсичне каблове за минималац по 12 сати дневно, тајно извози оружје са аеродрома ноћу и складишти отрове по граду. Да, да…. За ЊИХОВУ децу. Наша нек цркавају убудуће.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: