Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:49, 4. 2. 2013.

NKC čeka novac da isplati dugove

NKC.jpg Niški kulturni centar

Dok poverioci pokušavaju da od Niškog kulturnog centra naplate svoja dugovanja, ova ustanova deci zaposlenih poklanja bicikle i tablet-računare i radnicima plaća stimulacije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nikolic Dragoslav

    16:10 // 4. 2. 2013.

    У лику Бојане Нкц је добио изузетну личност која, сигуран сам, зна шта ради и на добром је путу да од НКЦа направи прави стожер културног живота у граду.

  • Mika

    16:56 // 4. 2. 2013.

    Definitivno se slažem sa gospodinom Dragoslavom.Ako ustanova ima svoje prihode, zašto da ne podeli svojim zaposlenim radnicima! Još bolje sto su deci kupili lepe poklone, a ne kao drugi direktori da sebi trpaju u džep.

  • Avram

    23:30 // 4. 2. 2013.

    Ne valja kada uzimaju licno za sebe, ne valja kada dobit daju svojim zaposlenima!!! Pa sta Vama braco Srbi odgovara ?!?!

    • ja

      10:37 // 5. 2. 2013.

      Kad prvo izmire dugovanja, zna se red a to da li uzimaju za sebe ili zaposlene poveriocu je potpuno svejedno.

  • Aca

    08:27 // 5. 2. 2013.

    Ne znam kome sve NKC duguje i ko su poverioci, ali da pretpostavimo da i ti poverioci imaju svoje firme i u firmama zaposlene kojima ne mogu da dele poklone i stimulanse jer im NKC duguje! Ako poverioci nemaju zaposlene onda verovatno imaju decu i ne mogu da im kupe bicikle i računare jer im NKC duguje!
    Gospoda Avram, Mika i Nikolić Dragoslav su veoma sebične osobe i verovatno zaposleni u nekoj državnoj ustanovi, ili su stranački aktivisti pa im je zadatak da rade kampanju u korist direktorke NKC-a.

  • a gde je pecat

    23:19 // 5. 2. 2013.

    Pa kako kad je tamo 4 godine direktorovao Srdjan Savic (sps)u opstini gde je predsednik bio Novakovic (sps) u gradu ciju je vlast izmedju ostalog cinio SPS. Sta li ce onda od opstine Pantelej da napravi kad je NKC doveo na ivicu stecaja??? A vi glasajte glasajte

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: