Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:23, 1. 3. 2016.

NKD: Zbog političkih interesa, Pirot tek sada postao grad

490x370-pirot-centar Pirot je možda mogao da dobije status grada i ranije; foto: S. J.

Iako su brojna udruženja građana još pre 6 godina predala inicijativu da Pirot postane Grad, nadležno ministarstvo je to ignorisalo, da bi sada ovaj predlog usvojen kao inicijativa političara. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Politički interes URS-a

    17:52 // 1. 3. 2016.

    A šta su radili tada potpredsednici vlade, Mlađan Dinkić i Verica Kalanović, kao i resorni ministar Milan Marković, partijski drugovi i koalicioni partneri potpredsednika URS-a Vladana Vasića na republičkom i lokalnom nivou, da suprotno Zakonu o referendumu i narodnoj inicijativi ne daju ni odgovor na zahtev da Pirot dobije status grada. A Vasić ni da mrdne, a sada kao nešto slavi, ma važi.

    • Mali je pun ko brod

      09:38 // 2. 3. 2016.

      Kako nije mrdnuo. Odmah je sebi podigao platu na nivo gradonačelnika velegrada. Ne znam zašto vam smeta URS kad se ostvarilo sve što su nam Dinkić i Vasić obećali u Domu kulture? Da će Pirot postati grad i on je to postao, da treba više da trošimo i mi zbog poskupljenja režije i osnovnih životnih potreba yaista mnogo više trošimo. Istina, još čekamo onih 1000 evra za akcije.

  • Providno

    09:12 // 2. 3. 2016.

    Upravo tako, republička vlast je tada bila u rukama DS, URS-a, SPS i ,ako je to bitno, tu je bio i SPO. Iste stranke su bile, i sada su, na vlasti u Pirotu sa članovima glavnih odbora, čak i jednim potpredsednikom stranke. Znači dozvolili su je da se ne ostvaruju građanske slobode i slobodno izražavanja političke volje gradjana da Pirot postane grad. Sada glume ludilo i kite se tuđim perjem.

  • edo

    10:43 // 2. 3. 2016.

    Ista priča je i u vezi povratka grdeličke opštine. Godinama se priča o tome, ali neko odozgo to blokira. A tu je i nakaradna ideja da Grd bude gradska opština grada Leskovca!

  • Baki

    16:11 // 2. 3. 2016.

    Golem grad!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: