Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:51, 22. 6. 2021.

NKD debata: Nakon 3 godine od poklanjanja aerodroma država vlasnik, a Nišlije dužnici

aerodrom Poklonjeno; foto: arhiva JV

Da je niški Aerodrom "Konstantin Veliki" kolateralna šteta 25-godišnje koncesije beogradske vazdušne luke i da je Niš žrtvovan odukom da se aerodrom pokloni državi, zaključak je sagovornika debate “Samo vas gledamo” koja se održala u City smart klubu u Nišu. Mladen Jovanović iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju kaže da je ubeđen da će se aerodrom kad-tad vratiti Nišlijama, dok je novinar Miša Brkić, kako je rekao, ubeđen da će se to neće desiti dok je Aleksandar Vućić na vlasti u Srbiji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Ime i prezime

    21:33 // 22. 6. 2021.

    Ja kao gradjanin, ne osecam potrebu da potpisem ovu deklaraciju, nazalost. Vise je razloga: mislim da ovo treba da bude gradjanska inicijativa, ne politicka; vrlo je malo nvo-a podrzalo ovu inicijativu (time misim da se inicijativa centralizuje); zanima me misljenje i druge strane; argumenti i zahtevi su nejasni obicnim gradjanima…
    Ovi momci pokusavaju da igraju a imaju dve leve noge…

    • Smuk

      07:27 // 23. 6. 2021.

      @Ime i prezime : Od kada živite u Nišu ?

    • AntiPA

      08:05 // 23. 6. 2021.

      Ja mislim da ti nisi gradjanin nego bot. Pa sta ako i ima opozicije? Hvala Bogu nesto da rade. Ne valja vam kad su pasivni. Ne valja vam kad nesto rade. To je klasicna naprednjacka podvala.

    • Snezana

      09:34 // 23. 6. 2021.

      Gradjani su se danima okupljali u znak protesta i u zelji da se otudjenje aerodroma spreci. Jeste li bili tamo? To nisu bila stranacka vec gradjanska

    • Ime i prezime

      12:18 // 23. 6. 2021.

      Razumem ja vasu ljutnju zbog mog komentara, ali razmislite malo bolje, molim vas. Ja samo ne zelim da se politicari mesaju u gradjanski aktivizam. Oni imaju svoj aktivizam, onaj odvratni, politicki.
      A to sto se ne slazem sa opozicijom, ne mora da automatski znaci da sam bot…Uostalom o kvalitetu ove peticije govori i samo nekih stotinjak ljudi koji su je potpisali…

  • milos

    07:20 // 23. 6. 2021.

    vucicu vrati mi pare sto si mi uzeo deo placa od aerodroma i ne razvlaci na sudu ili vrati plac...

  • Ivan

    08:43 // 23. 6. 2021.

    Aha znaci grad je sirokogrudo poklonio aerodrom drzavi a drzava je velikodusno prihvatila s tim sto je dug ostavila gradu u znak zahvalnosti.

  • slavko

    22:18 // 22. 6. 2021.

    Bulatovic,da se ne zaboravi!

  • vox

    22:36 // 22. 6. 2021.

    Direktor aerodroma mamin sin,a mama direktorka Transfuzije osma godina u vd stanju sa aferama ali zasticena.Ko je postavio mamu i sina u fotelje?

  • inicijativa

    00:16 // 23. 6. 2021.

    Pre svega zelim da se zna ko je izglasao sve ovo i da se sutra dobro zapitate da li zelite da glasate za te likove. Vecina tih beskicmenjaka je tu.

    • Durlan

      16:03 // 26. 6. 2021.

      Sve odbornike tadašnje skupštine na odgovornost, pred sud.

  • profesor

    01:47 // 23. 6. 2021.

    uuuu politika, bljak. sedi kući, budi mudar, ne mešaj se u politiku ni pod razno, i pusti SNS da te jaši dok ne lipšeš. Ali ti sve razumeš to je važno

  • S.Nikolić

    14:10 // 23. 6. 2021.

    Ja samo znam da se u nišu slavio rodendan vođe uz baklje, mislim na bedemu tvrđave, da je jedna nišlijka kod na ptotestima podrške oboj vlasti i kameru izjavi ZA VUČIĆA BI I ŽIVOT DALA, a u pukovcu prilikom revakcinacije vođe sekte, zena ,u kamere izjavi DA NIJE VUČIĆA NEBI SRBIJA OVAKO BILA LEPA! Zapamtio sam dragi nišlije i zemljaci da je mister "sto musl. za jednig srb." rekao da ste TUPAVI

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: