Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 8. 10. 2021.

| Društvo

Oktobarske nagrade dodeljene najzaslužnijima povodom Dana oslobođenja Bojnika

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
bojnik arhiva
Dodeljene i zahvalnice kao i sportsko priznanje; Ilustracija; foto: arhiva JV

Povodom oslobođenja opštine Bojnik u Prvom svetskom ratu 7. oktobra, juče je održana svečana sednica Skupštine na kojoj su dodeljene tradicionalne ”Oktobarske nagrade”, zahvalnice, kao i sportska priznanja.

Javni poziv da Bojničani predlože kandidate bio je otvoren do 31. avgusta, a Komisija je odredila da ”Oktobarske nagrade” pripadnu Tatjani Milenković za neposredni i nesebični rad sa učenicama, Vlastimiru Stojanoviću za zalaganje na dužnosti MZ Bojnik i novinaru televizije 4S Bratislavu Lekiću za doprinos u promociji opštine Bojnik u medijima.

Meni je pripala čast da se obratim u ime svih dobitnika. Nadamo se da će Bojnik nastaviti da se razvija i da će uskoro to uvideti svi, te da će Bojnik postati važan šraf u svim granama, a da ćemo mi nastaviti da pomažemo u tome - rekao je Lekić.

Zahvalnice su dobili Sportski savez Bojnika i Boban Nikolić iz Škole fudbala Obilić za dorinos u razvoju škole fudbala i rada sa najmlađima. Sportsko priznanje Opštine Bojnik ove godine pripalo je kadetima Karate kluba Pusta reka Aleksi Zdravkoviću, Danilu Mišiću i Nikoli Živanoviću koji su prvaci Evrope.

Nagrađeni su i najbolji učenici Bojnika, a u umetničkom delu programa nastupili su član Sofijske opere Ivica Stojanović i orkestar Kristijana Azirovića koji je na ovogodišnjem "Dragačevskom saboru trubača" u Guči osvojio prvo mesto.

Nagrade je uručio predsednik Opštine Bojnik Nebojša Nenadović koji je rekao da očekuje da se Bojnik u daljim godinama još više razvija i da će to postati privlačno mesto za ulaganja, a posebno je istakao značaj agroindustrijske zone koja je, kako je rekao, opremljena i spremno čeka investitore.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Čorbar

    17:15 // 8. 10. 2021.

    Ovde sasvim druga situcija u odnosu na Leskovac,predsednik opštine uručuje nagrade,a ne kao Mesko,na tri dodeljene,on prisvoji dve,a možda i sve tri.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: