Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 26. 12. 2011.

NVO kritikuje gradonačelnika Leskovca

goran_bregovic Goran Bregović; foto: TV Panonija

NVO Narodni parlament pozvao je gradsku vlast da pronađe "jeftiniju i ekonomskoj situaciji primereniju alternativu" kao zamenu za najavljeni koncert Gorana Bregovića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Meda

    17:31 // 26. 12. 2011.

    Ako 'dodjosi' potrose barem EUR50000, isplatilo se.

    Dobar koncert mora da obrne mnogo vise para od 50tak 'iljadarki kroz turizam i pratecu potrosnju sto proizvodi zaposljenost. A Bregovic, on uvek napravi spektakl od muzike koju je ukrao tako da je mala sumnja u pozitivan saldo.

    • Goran

      22:48 // 26. 12. 2011.

      Hoce, obrnuce dobar koncert vise love ali u dzepovima vlasti.

    • Bojan

      07:55 // 10. 1. 2012.

      Svi semenkari ima da prodaju semenke i kikiriki i ima da se napravi dovoljno para da se isplati tolika lova. Gde ce bre da naprave te pare, kad koncert pocinje u 22:30 kad nista ne radi, a petak je radni dan pa svi koji dolaze sa strane ce moci da dodju tek uvece. O cemu pricas covece. Lovu moze da zaradi vlasnik bine (%) i gde jos moze da se potrosi 35 000 objasni, ako ovaj svira za dzabe.

  • Alex

    04:25 // 28. 12. 2011.

    Trebali su da kazu, narode nema para, grad je propao, neradi ulicno svetlo,podvoznjak prema autobuskoj stanici samo sto ne padne,ulica kod vise tekstilne skole je katastrofa, nismo zavrsili nista sto smo zapoceli tako da proslave nece biti a sav novac cemo usmeriti u kupovinu inkubatora, socijale nezbrinutoj deci!
    A Bregovicu plagijatoru ne bih dao ni 1 euro.
    Dovedite Kerber, razbili su u Cairu pre desetak dana a Gale bi odusevio Leskovcane svojim glasom,i´onako nisu bili 8 godina u Leskovcu !
    PS: Ko zadnji pobegne iz leskovca neka ugasi svetlo jer sa ovakvim politicarima za Leskovac nema nade (mislim na sve politicare, ali bukvalno sve).

  • MiŠaMiX

    08:48 // 28. 12. 2011.

    Pa mora vlast da uradi sve šta može kad je nanjušila da će da izgubi izbore. Sad ima i dobre savetnike u koaliciji. Ako treba će dovedu i Cecu, sa narukvicom. Jadnici.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: