Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 8. 12. 2021.

| Društvo

Na "Ambasadoru", najvećem niškom hotelu, postavljaju bilbord Vučića na celoj fasadi

Autor:A. StankovIzvor:Južne vesti
bilbord ambasador foto M.J
Vučić na celoj fasadi; foto: M. J.

U velikim dimenzijama, sa fasade hotela “Ambasador” u samom centru Niša uskoro će se smešiti Aleksandar Vučić, lider Srpske napredne stranke i aktuelni predsednik Srbije. Kako objašnjava vlasnik hotela, to je iznenađenje i znak zahvalnosti za predsednika koji bi trebalo da ove nedelje dođe u Niš, a zbog pomoći koji je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije.

dizalice foto M.M Dizalice rade od jutros; foto: M. M.Velike korpe i dizalice na samom Trgu kralja Milana i obrisi bilborda koji podsećaju na svima dobro poznat lik prvog naprednjaka.

Fotografija će, sudeći prema početnim dimenzijama, ići preko cele zgrade, a to potvrđuje i vlasnik “Ambasadora” Ivan Spasić.

Dodaje da se bilbord postavlja kao znak zahvalnosti.

Na inicijativu hotelijera, privrednika, a uz podršku građana i istaknutih sportista grada Niša želimo da na ovaj način u znak zahvalnosti poželimo dobrodošlicu predsedniku - napisao je Spasić. vucic ambasador foto M.M U znak zahvalnosti; foto: M. M.

U vreme pandemije država je pomoć uplaćivala građanima, ali i ugostiteljima i hotelijerima koji su više puta isticali da su na tome zahvalni jer u tom periodu gostiju nije bilo.

Kako se nazire na bilbordu koji se postavlja, poruka će biti “dobrodošao predsedniče”, a kako će sve izgledati znaće se kada posao bude završen.

Vučić je nedavno, na početku radova na auto-putu od Niša do Pločnika, rekao da uskoro dolazi u Niš gde će provesti 3 dana. Iako zvaničnih najava nema, njegov dolazak se očekuje ovog vikenda.

Ranije je najavio da će u najvećem gradu juga Srbije razgovarati sa vojnim starešinama.

Podsetimo, Vučić je prvi predsednik u demokratsko uređenoj Srbiji i prvi od pada komunizma kojem se u centru Niša bilbordima, posterima, panelima i bakljama slavio lik i delo. plakati Čestitka iz 2014. godine; foto: JV arhiva

Još pre nekoliko godina je na njegov rođendan, atipično za jednu parlamentarnu demokratiju, Voždova ulica bila “ukrašena” posterima sa kojih se predsednik smeši, a i danas se ne zna ko ih je postavio i ko je za to dao dozvole.

2020. su istim povodom na Tvrđavi paljene baklje, a ove godine je čestitka upućena sa nekoliko bilborda u Nišu, ali i proslavom sa nezavršenog nadvožnjaka odakle su se vijorile baklje i sniman spot iz drona.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ENOUGH IS ENOUGH

    20:36 // 9. 12. 2021.

    Nacisticka zemlja... Ovo je poslednja kap.

  • Ja licno

    13:38 // 9. 12. 2021.

    Sto veci krst veci vernik? Ili mozda lopov? Tako I sa slikom. Pa kad nemamo Zooloski vrt moze I ovako da imamo sta da pokazemo turistima.

  • Sacuvajmo Srbiju

    13:05 // 9. 12. 2021.

    Drzavni botovi dobili novi radni zadatak. Umesto komentara i lajkova, sad su presli na google review. Pokusavaju da poprave imidz hotela. Tako se trose drzavne pare i radi drzavnim institucijama. Pa posle se pitamo zasto treba 3 meseca za ono sto bi trebalo odmah zavrsiti u tim javnim prduzecima. Vreme je da vratimo Srbiju naorodu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: